Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Afrika'da Tilbe Hayratı Açacak
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Afrika'da Tilbe Hayratı Açacak

Dünya

Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe, Somali’de iki su kuyu daha açtıracak

Müslüm Aktürk/İSTANBUL Ünlü Sanatçı Yıldız Tilbe müzikteki başarısının yanı sıra hayırsever kimliğiyle de yıldızlaştı. Tilbe, Somali’de iki su kuyusu açtıracak.
Edinilen bilgiye göre, Ramazan ayının ilk günlerinde Afrika’da susuzluk çeken Somali ve Gana’da anne babasının adını taşıyan “Ali ve Altun Tilbe Hayratı” adında iki su kuyusu açtıran star, aynı bölgede açılmak üzere iki kuyu sözü daha verdi. Ünlü şarkıcı, “Afrika’da kuraklık yaşayan diğer ülkelerde de anne ve babası adına su kuyusu açtırmaya gücüm yettiğince devam edeceğim” dedi.
YETİM ÇOCUKLARLA İFTAR

Yıldız Tilbe, geçtiğimiz günlerde de Deniz Feneri Derneği’nin Zeytinburnu’nda düzenlediği iftar yemeğine katılmış ve yetim çocuklarla birlikte olmuştu. İftar yemeğinde yetim çocuklara sürpriz yapan aynı zamanda Deniz Feneri Derneği’nin bağışçısı olan sanatçı, yetimler ile birlikte bol bol hatıra fotoğrafı çektirmişti. İftar sonrası 100 yetim ailesine ve çocuklarına bayram harçlığı dağıtan sanatçı hayranlarıyla bol bol resim çektirip sohbet etmişti. 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.