Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
AB'de serbest dolaşım kalkıyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

AB'de serbest dolaşım kalkıyor

Dünya

Yaşanan mülteci akınının önüne geçmek için toplanan AB ülkelerinin içişleri bakanları serbest dolaşım uygulamasının askıya alınmasında anlaştı.

Almanya'nın ardından Avusturya ve Slovakya'nın da mültecilerin geçişini engellemek için sınır kontrollerine başlama kararı alması AB'yi harekete geçirdi.

Brüksel'de toplanan Avrupa Birliği ülkeleri içişleri bakanları, serbest dolaşım uygulamasının askıya alınmasında anlaştı ancak nihai kararın 8 Ekim'de verileceği belirtildi.

Öte yandan, Almanya'nın Schengen vizesini askıya almasının ardından Belçika, Yunanistan ve İtalya sıkı pasaport denetimi yapma kararı alırken, Avusturya, Slovakya ve Çek Cumhuriyeti sınırlarında kontrolleri artırdı. Diğer AB ülkelerinin de bu konuda adım atma hazırlığında olduğu belirtiliyor.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.