Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
AB Ülkelerinden Arabistan'a karşı hamle
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

AB Ülkelerinden Arabistan'a karşı hamle

Dünya

Son dönemlerde çatışmaları gün yüzüne çıkan ABD ve Avrupa birliği Suudi Arabistan üzerinden bir birine mesaj vermeye başladılar. Avrupa Birliği'ne üye 28 ülkeden Suudi Arabistan hamlesi geldi. Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Konseyi'nde Suudi Arabistan'a karşı adım atılmasını öngören ortak bir bildiri için AB üyesi ülkeler imza verdi.


Avrupa Birliği'ne (AB) üye 28 ülkenin tamamı, Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Konseyi'nde Suudi Arabistan'a yönelik karşı adım atılması için imza verdiği bildirildi. Bugün 28 ülkenini imzasının olduğu ortak bir açıklama yapılması bekleniyor.

İngiliz haber ajansı Reuters'ın aktardığına göre, Avrupa Birliği'ne (AB) üye toplam 28 ülke bugün düzenlenecek olan Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Konseyi'nde Suudi Arabistan'a karşı adım atılmasını öngören ortak bir bildiri için imza verdi.

AB'nin ortak açıklamasının bugün yapılması bekleniyor.

KAYNAK: HABER7


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.