Notice: Undefined index: id in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 28

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: direct_link in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 92
AK Partinin Akgöl otelde basınla buluşması
Notice: Undefined index: iliski_video in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 25

Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33

Notice: Undefined index: video_kodu in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa
2014-04-22 18:55:02

AK Partinin Akgöl otelde basınla buluşması

Ömer ASLAN

oaslan2007@hotmail.com 22 Nisan 2014, 18:55

Siyasi partiler olarak çoğunluğu elinde bulunduran AK Parti daima hareketli durumda. Geçen akşam AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı Medya ve Tanıtım biriminin organize ettiği basın buluşması Akgöl Otel'de yapıldı. Şanlıurfa'daki gazeteci ve köşe yazarlarının katıldığı toplantıya, AK Parti Medya ve Tanıtımdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Kemal Saraçoğlu ev sahipliği yaptı.

Toplantıda genel ve yerel siyaset konuşuldu. Bazı gazeteciler tarafından Belediye başkanı Fakıbaba'nın durumu gündeme geldi.

Toplantının sonuna doğru AK Parti il başkanı Av. Ahmet Düşünür'ün tavrı ve anlayışı bazıların “sivil dikta” benzetmesine anlamlı bir cevap niteliğindeydi.

Düşünür; Biz Sivil Toplum Kuruluşuyuz. Tek farkımız Siyasi bir gücümüzün olması. Siyaset yapıyoruz. Ülkenin yönetiminde bulunuyoruz. Sizin, hatta çocuklarınızın hayatına etki ediyoruz. Bu yüzden bizi kontrol edin. Doğrularımızı destekleyin, yanlışlarımızı gösterin. Plan ve projeler getirin, paylaşın. Hep beraber güzel bir gelecek hazırlayalım” dedi.

İşte AK Partiyi güçlü kılan bu anlayıştır. Halkla bütünleşmek için halkın dilinden anlamak gerek. AK Parti lideri Başbakan Erdoğan bu tarza çok önem veriyor.

Bu anlayış yukarından aşağıya doğru hızla yayılıyor.

Bu anlayış belki bazı partililerin tüm hücrelerine sinmemiş (menfaatçiler) ama yavaş yavaş sindirecekler.

Parti kavramının yeniden hem partililere hem halka yeniden anlam kazandırılmalı. Nice yakıştırmalar ve çağrışımlar maalesef ahlaka ve idareciliğe sığmayacak şekilde bellettirilmiş.

Bu hakim zihniyetin zail olması ve gerçek anlamıyla yeniden beleklerimize kazınılması için uzun bir süreye ve iradeli siyasetçilere ihtiyaç var.

Bakalım iyiler hakim olabilecekler mi?

İLGİLİSİNE

Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. (Winston Churchill)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.