banner2

3 yıl önce FETÖ’nün Dershaneleri hükümetin gündemindeydi. Tabi, FETÖ medyası da hop kalkıp hop oturuyordu. “Eğer dershaneler kapatılırsa doğu ve güneydoğudaki gençler PKK’nın eline geçer” diyorlardı. Meğerse bu söylemleriyle, PKK’nın nasıl işi becerebileceklerinin şifrelerini veriyorlardı. Bunu, son bir yıldır “Kandili bombalıyoruz” diye kayaları bombalayan FETÖ’cü askerlerin yaptıklarından anlamalıyız.
Zaman zaman onların ne kadar gaddar olduklarını yazıyordum. Bugünkü gibi açık yazmıyorduk ama bu örgütün zalim olduğunu ve bu milletin başına bela olacaklarını çok iyi biliyordum ve dostlarımla paylaşıyordum. Hatta hükümetin, bunca istihbarat örgütüne rağmen neden bunları bilemediklerine kızıyordum. Öyle ya… Benim ve benim gibi arkadaşların, hiçbir istihbaratımız olmadığı halde onların ne kadar katı kalpli ve içi kara (Zıkreş) olduklarını bildiğimiz halde, hükümetin bunları keşfetmemesine kızıyordum. Hoş, bazı kişiler tarafından acımasızlıkla suçlanmadım değil…
Nihayet 17-25 Aralık darbe girişimiyle bunların iplikleri pazara çıktı. Hükümet dershaneleri kapattı ve bu örgütle mücadeleye başladı. Fakat maalesef ne medya, ne muhalefet ne de Batı dünyası… Bunlardan hiç biri hükümete destek olmadı. Gittikçe hükümet yalnızlaştırıldı. Halkın yüzde 52 oyuyla seçilen Sayın Cumhurbaşkanı “Diktatör” diye lanse edildi. Batı medyasının güdümündeki medya, ülkemizdeki muhalefete uyarak Sayın Cumhurbaşkanını bütün dünyada “İstenmeyen adam” ilan etmek istediler. Hatta bazı Türk gazeteciler, “Sakın ABD’ye falan gitme. Valla seni de Zerrab gibi tutuklarlar” diye tavsiyelerde bulunuyorlardı.
!5 Temmuz gecesi bu millet, yıllarca cemaat görünümünde örgütlenen nasıl sinsi bir ahtapotla karşı karşıya olduğunu fark etti. Bu fakir bunların cemaat olmadıklarını, zalim ve insafsız, gizli bir örgüt olduklarını anlatmak için 3 yıl önce Face-book’ta şu ayeti paylaşmıştım:
ۚ إِنَّا مِنَ الْمُجْرِمِينَ مُنتَقِمُون “Şüphesiz ki biz suçlulardan intikam alıcıyız.” (Secde, 32/22)
Evet, Allah Aziz ve intikam sahibidir; zıkreşlerden (içi karalardan) mutlaka intikam alacaktır ve aldı da… Eskilerin deyimiyle Allah İmhal eder ama ihmal etmez. Yani mühlet verir ama ihmal etmez, unutup bir kenara bırakmaz.
Maalesef Batı medyası ve politikacıları hala Türkiye Cumhuriyetinin yanında değil de FETÖ’nün yanında yer almaya devam ediyorlar. Darbeyi kötüleyen cılız sesler dışında Batı’dan güçlü bir ses duymadık. Hatta Batılılar, sanki hiç darbe yapılmamış, bu işin bir senaryo olduğu ya da uzaydan birilerinin gelip darbe yapıp gittiklerini söyleyecek oluyorlar. Türkiye söz konusu olunca “Darbeyi Tasvip” sedaları işitiyoruz. Almanya gösterisinde Sayın Cumhurbaşkanının telekonferansla meydana hitap etmesine izin verilmemesi bunun en açık bir delilidir.
Unutmayın! Batı her zaman hainin yanında yer almıştır. PKK’ya sahip çıktı; DHKPC’ye sahip çıktı; şimdi de FETÖ’ye sahip çıkıyor. Bahane aynı: “Onlar özgürlük mücadelesini verenlerdir” diyorlar.
Bence Batılı dostlarımız konusunda kendimize çeki-düzen verme zamanı gelmiştir.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.