banner2

Aday adaylığı esnasında şimdiden bazı isimleri değerlendirmemiz ve taraf olmamız mümkün değildir. Her aday adayı kendisine güvendiği için yola çıkmıştır, Allah yollarını açık etsin. Bizim taraf olmamız şu aşamada zaten doğru olmaz ve yakışıkta almaz. Belki bunlar içinde içimize sinmeyen ve hatta aday adayı olduklarında hayret ettiğimiz kişilerde mevcuttur. İnşallah genel merkez Şanlıurfa’ya yakışan bir liste oluşturur. Yoksa Ak Partinin 2023 hedefi heba olur ve yazık olur. Genel merkez de zaten tabanı sağlam ve ihanet etmeyecek isimler üzerinde duracaktır. Bunun içinde temayül ve mülakattan sonra baktığımızda her ikisi arasında bayağı bir zaman dilimi var. Bu süre çok iyi değerlendirilip incelenecek. Her türlü çalışma yapılacaktır. Burada temayülden sonra kamuoyu yoklamaları, kanaat önderlerinin görüşleri, teşkilatın görüşleri, aday adayları hakkında gizli çalışmalar yapılacak. Öyle pat diye aday belirlenmeyecek. Geçmişte en ufak kusuru ve partisine ters çalışanlar bir bir ayıklanacak İnşallah.


Bu seçimde kanaat önderlerinden Paralel ile ilgili bilgiler alınacak. Belki de hiç öne çıkmayan ve bilmediğimiz kişilerden bilgiler alınacak. Geçmişte aradan sızmalar gibi sızmaya izin verilmeyecek ve sağlam adaylar belirlenecek. Adayların yaşamları dahi gündeme gelecek. Ticari işlerden tutun toplumdaki algısı ve yaşamı bile ele alınacak. Partisi ile bugüne kadar bağlarının ne durumlarda olduğu bile incelenecek. Bu seçimde adaylık kolay lokma olmayacak ve pat diye aday tespiti yapılmayacak. Aday adayları bu kriterleri göz önüne almalılar. Geçmişte parti aleyhinde olmuş, hakkında ileri geri konuşmuş olanlar bile tespit edilerek irdelenecek. Onun için ben Ankara’dan icazet aldım adaylığım kesin lafları kimseyi kesmeyecek. Aday olamayıp da gelecekte tekrar aday olacakları şimdiden uyarıyorum. Sakın aday olamadım diye partiye ters çalışıp aleyhte olmasınlar, bunlar bir yere yazılır ve bir gün gözünüzün önüne konur. Benden şimdiden söylemesi herkes ona göre çalışma yapsın.
Eğer Ak Parti adaylar konusunda gerekli hassasiyeti göstermez, halkın içine sinmeyen ve halkta karşılığı olmayan adayları gösterirse ( Daha önceki seçimlerde kimi bölgelerde böyle vahim yapalar yapmıştı.) diğer partilerin gösterecekleri adayların niteliği ve halktaki karşılığına bakılır ve Ak Partiye tepki oylarının diğer partilere kayması kaçınılmaz olacaktır.


Şimdiden bütün partilerin aday adaylarına hayırlı olsun diyor, kendileri ve memleket için hayırlısını Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyorum…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.