banner2

Bu yazıyı 28 Şubatta yazdım. Siyasal olarak 28 Şubat seçilmiş bir dava adamının ve ekibinin görev gaspının kara bir günü olarak görüyorum. Bu günle ilgili her kesimden yazılar yazılıyor. Sunumlar sunuluyor. Bunca yıl geçmesine rağmen, bu görev gaspını yapanların karşılığını almamalarıdır. Yapan yaptıran, paşa ve maşalar belli olduğu halde... Demokrasi diyeceksiniz. Halk seçince istemezükçü olacaksınız. Beşli çeteler kuracaksınız. Batı çalışma gurubunu devreye sokacaksınız. Müslüm GÜNDÜZ’LERİ, Fadime ŞAHİN’LERİ figüran olarak kullanacaksınız. Refah yol hükümeti döneminde hocaya karşı olanların çoğu şimdi yaptıklarından belki pişman, son pişmanlık ta fayda vermez.

Kısacası 28 Şubat kara bir gündür. Her yıl nesillerce bu barbar görev gaspı ve hukuksuz anlayış nefretle yâd edilecektir.1969 Yılından başlayarak, yıllar aylar ne kadar geçerse geçsin. İlkeleri Hakkı hâkim kılmak, Hakkı üstün tutmak, adil bir düzen kurmak, eşit paylaşımı gerçekleştirmek için. Yeni bir Türkiye, yeni bir dünya kurmak, Ümmet birliğini ümmet fertlerine aşılamak, Siyasal İslam bayrağını taşımak, taşıtmak, oluşması için, kitleleri uyandırmak cehdi varken, bu tohumları hainlerce sekteye uğratmak için dün çaba gösterenler, bugün de aynı çabayı gösterseler bu ilkeler ümmetçe zihinlere yerleşmiş, yerleşmeye de devam edecektir. Çünkü Milli görüş bu milletin aslı ve kök hücreleridir. Milli görüşün temelinde Önce Ahlak ve Maneviyat olduğu için, Ulusalcılar, Kemalistler, Siyonistler, Sömürü araçları sermaye putlar, liberaller. Her türlü izimler Milli görüşü sevmezler.

Milli görüş zalimin karşısında mazlumun yanındadır. İnsanları kula kul olmaktan kurtaran bir aksiyondur Milli görüş. Milli görüşçülerin kıblesi Mekke de ki, Kâbe’dir. Bazıları bizde hocanın yolundayız diyorlarsa, bunlar ifadeleri ile çoktan gömleklerini çıkarmışlar. Yeni kıbleler edinmişlerdir. İki bloklu dünyada bir gün dost bir gün hain felsefesi Milli görüş ilkesi değildir. Dün rahmetli hoca ne dediyse bugün söylediklerinin hepsi çıkmıştır. Batı ilkelerine uyulacağına hocanın metin ilkeleri uygulansaydı belki bugün karşı karşıya kaldığımız durumlar olmazdı. Rahmetli hocanın en belirgin ilkeleri, 1- Savaş değil, barış, 2-  çatışma değil, diyalog. 3- Çifte standart değil, adalet.4- üstünlük taslamak değil, eşitlik.5- Sömürü değil, iş birliği.6- Baskı ve tahakküm değil, insan haklarıdır.

Dünyada ve ülkemizde hangi partinin programında bu ilkeler var. 28 Şubat kara bir gün olsa da Şubat ayı Rahmetli hocanın darı bekaya vasıl olduğu aydır. Her yıl bu ayda başta saadet, partisi, Anadolu gençlik, Milli gençlik ve çok sayıda sivil ve siyasal unsurlar bu ayda ERBAKAN’I anarlar Erbakan’ı sevmek anmak Siyasal alanda onun ilkelerine sarılmak, oluşması için emek vermekle olur. İslam Birliği, D.8 leri kurma çabası az bir şey mi? Rahmetli hoca sağlığında İlkelerinden sadece kokusunu halka tattırmış, aslını tattırmak için öncülerinin, varislerinin görevidir. 28 Şubat darbesini, görev gaspını lanetlerken, vefatının 9. senei devriyesinde hocamızı rahmetle anıyorum. Rahmetli hoca için bazı mirasyediler, onu gömdük betonla üstünü kapattık deseler de sağlam tohumlar kayaları bile çatlatır. Siyasal İslam la ektiği tohumlar, sarsılmaz ilkeleri İnsanlığı bataklıktan kurtaracaktır. Toplum layık olursa Hocadan bir nükte Gazeteci hocaya soruyor. Hocam ifadelerinizin çoğunu anlamıyoruz. Hocanın cevabı manidar mıknatısımız tahtaları çekmez Mekânı cennet olsun. Vesselam…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.