banner2

27 Şubat rahmetli ERBAKA'NIN Vefat yıl dönümü Rahmetle anıyorum.
28 Şubat ise kara bir gün, Dış mihrakların iç piyonların meşru bir hükümeti darbe ile devirerek hak, Adalet, meşru görev gaspıdır. Bu konuyu aslında yazmamak gerekir. Çünkü mazlumlar, köleler için her gün 28 Şubattır.

28 Şubatlar ne ilktir ne sondur isimler taktikler değişebilir. Dünyada savaş darbeler olunca beyazlar, zenginler, maşalar, hep kaçar, güvende olur. Avamlar ise tak tuk sesleri ile yatar kalkar.

Barut kokusu, Füze sesleri ile sersem olur. 28 Şubatla ilgili her Yıl Allameler konuşur yorum yapar gömlek çıkaranlar bile, en samimi etkinlik ERBAKAN haftasını katıksız kutlayan Milli görüş temsilcisi Saadet Partisi ve yan kuruluşlarıdır. Tebrik ediyorum.

Rahmetli Erbakanı dili ile seven, kalbi ile buğzedenler fırsat ele geçince, Demir iken, tahta oluyorlar mıknatıs tatahteyi çekmez.

siyasal islamda Rahmetli ERBAKAN' NIN ilkeleri  dustur edinirse, Gerisi teferruattır bizde adettir. Sağlıkta değere değer verilmez, Dünya değiştirince herkes sahiplenir değeri basamak yapar.
Dünyada en çirkin alçak şey; Din ve Dini değerleri dünyalıklara basamak yapmaktır. Eylem ve söylemin bir birini tutmamasıdır. Yalan ve kandırmadır. ERBAKANI anlatmak haddimiz değil bir kaç kelamla iktifa edelim. O halis, muhlis bir Müslümandı. kin gütmezdi kibirli değildi  kötülükle mücadelede cihat en büyük silahıydı.

Her kes için adalet isterdi. Adil paylaşım en büyük emeliydi. Mazlumun dostu zalimin hasmıydı. Sömürüye, yokluk, yolsuzluğa aman vermeyendi. müslümanların siyasette, ekonomide, savunmada, egitimde, Adalette birlik olamaları en büyük emeliydi.D/8 i onun için kurdu.

Yerliydi gizli ajandası yoktu Hocanın. Savaş değil, barış, çifte standart değil, Adalet, Önce Ahlak ve maneviyat en büyük ilkelerindendi.

Bu yıl Erbakanı anma programın da İmam Hatipten sınıf arkadaşım Diyarbakır İl eski Müftüsü HDP Milletvekili sayın Nimetullah ERDOĞMUŞ'UN nefis konuşmasını dinledim. Rahmetli ERBAKAN Hocanın davasına velud dava dedi. Peki velud nedir? Velud: Doğurgan, bol verim veren, çoğalan, biriken, göl olan, artış gösteren demektir.

Allah C.C. Hocamıza ve tüm ölmüşlerimize rahmet eylesin.Tüm insanlığın kurtuluşuna vesile olan idarecilerin sayısını artırsın.Hak dava uğruna bedel ödeyenlere selam olsun. Vesselam....

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.