banner2

 

Bu menfur girişim yazmakla bitmez. İbret alınır dersler çıkarılır. Allah sonumuzu hayr eyleye bizim olayları yorumlamada referansımız dindir. İyiye iyi kötüye kötü demek şiarımızdır. 15 Temmuz kahpe darbe teşebbüsünün yıl dönümünü geride bıraktık. Allaha şükür gaspçı zihniyetin emelleri kursağında kaldı.15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili çok hamasi nutuklar dinledik, ekranlar da tanıdık tanımadık prof’lar, siyaset bilimcileri, terör uzmanları, istihbarat elemanları, aklımızın ermediği çok ekâbir zümrenin yorumlarını taraflı bir şekilde olsa da dinledik, Köşe yazarları, gazete, dergilerde görüşlerini beyan ederek onlarda okuduk. Diyanet İşleri Başkanlığının emriyle tarihi salaları Bağrı yanık müezzinlerin seslerini pür dikkatle dinledik. Çok il ve ilçelerde konferanslar paneller düzenlendi, bazı illerde meydanlarda darbe tortusuna galip gelmekle meydanlar yeri göğü inletti. Daha niceleri hele Sayın Reisin darbeyle ilgili vurguları ise dostu sevindirmiş, düşmanı ise çatlatmiştir.

Darbelere karşı olmamak asaletsizlik ve sütü bozukluktur. Ancak geçen süre zarfında darbeyi kim yaptı? Niçin yaptı? Darbe akım bırakıldıktan sonra bir sene zarfında mazlum halkın karı ve zararı nedir sorgulanır tarafsızca beyinlere nakşedilirse bence daha iyi olur diye düşünüyorum. Darbe terimi hep FETÖ etrafında dolandırılıyor. FETÖ darbe mimari ise gafletle FETÖ’ya zemin hazırlayanlar, bir zamanlar alkış tutanlar, ne istediler de vermedik diyenlerin hiç mi ihmali yoktur. Sayın reis ne dedi başta rabbim sonra halkım beni af etsin dedi erdemli bir ifade. Darbenin dışı: ABD. AB, Siyonist İsrail, NATO, CİA ve MOSAD’dır. İçte ise FETÖ ve baltacıları maşa, İncirlik, tüm şer güçlerin üslerinin, asil kaynağıdır kanaatindeyim. Bir kaç gün önce bir vesileyle Tarsus Adliyesine gittim. Duruşma salonu tiklim dolu salonu dolduranların hepsi ya sakallı ya cübbeli ya sarıklı veya örtülü yani dindar kesim bir kaç kişi ile konuştum keşke çocuklarımızı okutmasaydık, keşke, kardeşim memur olmasaydı, çiftçilik yapsaydılar, o malum okulları dershaneleri, tüm kurumlarını hep devletin güvencesinde bildik bu acı günleri mi görecektik?

15 Temmuzda meydanları doldurmanın günlerce darbeyi protesto etmenin karşılığımıdır?  Nedir gizli bir el bizi devlete küstürmek mi istiyor? Diye çok acı tablolarla karşılaştım. Bende bir of çekerek geçmişte inancımızdan dolayı mahkemelerde karar veren yargıçların ekseriyeti hep solaklar, bizce kalplerinde Allah korkusu olmayanlardı. Bize zaten irticacı diyorlar. 28 Şubat bunun açık örneğidir çok Müslüman hala zindanlarda. Çok acıdır ki, şu an sorgulayanlarin, sorgulananlarin ekseriyeti alnı secdeli insanlar bu bir fitnedir diye düşünüyorum. Kim gerçekten suç işlemişse cezasını çeksin Sayın Reisin ifadesiyle at izi it izi karışmış, bu tablolar iyi alamet değildir. Öfkeyle kalkan zararla oturur demişler. Devlete sizmiş hain virüsler ortamı germeye çalışıyor uyanık olun ey idareciler.  Allah resulü Mekke’yi fethedince bize baş kaldırmadıkları müddetçe kimseye karışmayın buyurdu. Yalnız 11 Erkek ve 6 Bayan hariç. Şunu demek istiyorum ey bu ülkenin tüm yöneticileri belki farkında olmadan çok düşman türetiyorsunuz. Her gün gururla ekranlarda yakaladık, tutukladık, demekle Cezaevlerini doldurmakla, atıl vaziyette olan bazı avukatlara gelir kapısını açmakla ne elde ediyorsunuz? (Kastim mazlumlardır.) Ümmetin peygamberini Mekke’den Medine’ye hicrete zorlayan İslam dinine girenlere her türlü işkenceyi reva görenleri Bir ümmet peygamberi af ediyor intikam almıyorsa akli selim sahibi olanlar bir düşünsün.

Bu ülke hepimizin ülkede yaşayanların velisi de delisi de olacaktir. Ülke çıkarları hep önceliğe alınarak insan unsuru unutulmamalıdır. 15 Temmuz Darbe girişimini bir Müslüman olarak kınıyorum. Tüm darbeleri kınıyorum mazlumun yanında zalimin karşısındayım. Demokrasi havarisi de değilim. Zulüm kimden geliyorsa, telin ediyorum. Darbe gecesi canini verenler en büyük kahramanlardır. Hele 15 Temmuzu siyaset malzemesi yapmak, çıkar devşirmek ise tam bir mirasyediliktir. Allah bu kara günleri bir daha bu ümmete göstermesin.15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili görüşlerimi sizlerle paylaşırken, adalet terimi o kadar ayağa düşmüş ki, Sözde adalet savunucusu Kılıçtaroğlu birden Adalet yürüyüşü başlattı, iktidar cenahı hep hafif gördü tek cümle ile yanlıştır diyorum.  Ancak halkın oyları ile seçilmiş milletin meclisinin muhalefeti ise bir değeri vardır demektir. AKP her şeyi ben bilir ben yaparım gururundan vazgeçmelidir. Büyük olmanın şiarı da budur.

28 Şubat Bizim için devam ediyor Doğru haber gazetesinin manşeti. Bu dava gazetesini her gün okurum birinci abone gazetem. Milli gazete diğeri ise Doğruhaber gazetesidir. Her gazete bir siyasi erkin dalıdır. HÜDAPAR’IN çok değerli iki Başkan yardımcısı birde Rehber TV’nin değerli yayın yönetmeni Bu dumanlı günlerde 6 şer Yıl 3 Ay ceza almışlar Kardeşlerime geçmiş olsun diyorum kendilerini gazetede zaten tarif ediyorlar. Hak dava muhtesipleri için şeytani tuzaklar bir ecirdir. Manidar bir tablo kılıf irtica eski tabirle… Zalimler için yaşasın Cehennem. Talihsiz, maksatlı, sorularla dolu yanlış kararı kınıyorum. HÜDAPAR yöneticileri hak dava uğruna çok bedel ödemiş kardeşlerimizdir. Dualarımızla yanlarında olduklarımızı beyan etmek isterim.15 Temmuz ile ilgili Allah nasip ederse bir kaç yazım daha olacaktır. Hallaki Âlem ümmet fertlerini Ahir zaman fitnesinden korusun. Her zaman zaferler inananlarındır... 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.