banner2


Nerden başlasam hangi birini anlatsam bilmiyorum. Elimi nereye atsam elimde kalıyor. "Şanlıurfaspor küme mi düşü küme'ye mi düşürüldü" tartışması başladı ve herkes birbirine düştü.

İddialar havada uçuştu milyonlarca lira değerinde arsa rantı konuşuldu. İhale tarihinin en düşük kırımı ile ihaleler veriliyor ve iptal ediliyor. Son on yılda hazine arazileri kimlere veya hangi kurumlara ne amaçla satıldı? Buna benzer o kadar çok iddia var ki say say bitmez. Bunlarla ilgili soruşturma yapıldı mı bilinmez ancak iddia varsa bunun üzerine gidilmelidir.

Urfa'ya özgü birkaç yemeğe patent verilmesini bile kendi başarı hanesine yazmaya çalışanlara ne demeli? Urfa'ya hizmet etmek için görev alanlar bu hizmeti görevi olduğu için yaparlar bunun altında başka şeyler aramak abesle iştigaldir.

Urfalı olmayan bürokratların Urfa'da görev yapmasını bile tartışma konusu yapanlara sormak lazım o halde Urfalı bürokratlarda başka illerde görev yapmasın mı? Bu nasıl faşizan bir yaklaşımdır? Samimiyet ve liyakat ölçülerine haiz herkese gönül kapımızı açmamız gerekmez mi?

Onun bunun adamı değil Allah'ın adamı olup devlete ve millete hizmetkar olanları baş tacı etmemiz gerekmez mi? Cumhurbaşkanımız sayın Erdoğan'nın dediği gibi; "Biz birlikte Türkiye'yiz" sözünü unutmamak lazım.

Ülkenin Cumhurbaşkanı; "Ben bu milletin hizmetkarıyım" diyor ve gerçekten hizmetkar oluyorsa hiç kimsenin bu aziz millete efendilik taslamaya ne hakkı ne de haddi vardır. Her türlü ayak oyunu ile ayakta durmaya kalkanlar bilin ki bir gün ayaklar altında ezilip gidersiniz. 
Yaklaşmakta olan AK Parti il ve ilçe başkanları değişim sürecine girmiş bulunmaktayız. Kimin il veya ilçe başkanı olması önemli değil, belli ölçülerdeki birilerin olması lazım. Devlete ve millete sadakati ön plana alan, dürüst, samimi, hak ve adalet ölçülerine riayet eden liyakatli ve toparlayıcı özelliğe sahip kişilikli birisi her zaman toplumun faydasınadır.

Yukarıda saydığımız özeliklere sahip insanların AK Parti kademelerinde göreve gelmemesi için hummalı bir çalışma içine giren menfaat ve yalaka takımı iş başında. Tavsiyemiz odur ki samimi insanların nefsi düşünmeden bir araya gelerek memleket için en uygun olanları tercih etmesidir.

Unutmayın ki Türkiye eski Türkiye değil, Urfa da eski Urfa değil. Liyakat ehli insanları desteksiz bırakmak topluma ve ülkeye kötülük etmektir. Şahsi kin ve nefreti bir tarafa bırakarak Ümmeti, Milleti ve devleti önceleyen hakka hizmeti halka hizmet bilen insanlara yar ve yardımcı olma zamanıdır.

Unutmayın yanlışların düzeltilmesi için dava bilincindeki tüm insanların bir araya gelerek yerelde Şanlıurfa için, ulusalda Türkiye için ve genelde ümmet için daha çok çalışması lazım. Yeni kurulan dünya düzeninde ümmettin bize ihtiyacı vardır. 
Selam ve dua ile

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.