banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

ZİHİNSEL ENGELLİLERDEN EKİNCİ’YE TEŞEKKÜR

Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve İstihdam Derneği, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü koordinesinde Şanlıurfalı 100 Zihinsel engelli çocuğu, aralarında Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin de bulunduğu heyetin katkılarıyla 7 günlük kampa aldı.

Aydın Kuşadası Davutlar Gençlik Kampında 30 Ağustos- 5 Eylül tarihleri arasında organize edilen 7 günlük Deniz Eğitimi Kültür Gezisi’nin ana temasının, Zihinsel engelli ve ailelerinin sosyal kültürel etkinliklere katılımını sağlayıp, sosyal gelişim noktasında adım atmalarını sağlamak olduğu ifade edildi.

‘’EKİNCİ’YE TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİYORUZ’’

Deniz Eğitimi Kültür Gezisi’nin Şanlıurfa’dan başlayıp Aydın Kuşadası Davutlar gençlik kampında 7 gün süreceğini belirten Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve İstihdam Derneği Başkanı Bedih Satoğlu katkılarından dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkürlerini iletti. Satoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin bu tarz sosyal sorumluluk projelerine olan duyarlılığının farkında olduklarını belirterek’’ Kendileri Belediye Başkanı seçilmeden önce de engelli kardeşlerimizle ilgili bütün projelerimizde yanımızda yer almıştır. TKDK’daki görev sürecinde sunduğumuz her projeye destek olan Sayın Ekinci’nin Eyyübiye Belediye Başkanı olarak ta bizlere olan desteğini esirgememesi bizleri oldukça mutlu ediyor. Kendisi kamuoyunda engelli dostu olarak ta biliniyor. Başkan olduktan sonra da Eyyübiye’deki engelli kardeşlerimizi sahiplendi. Kendilerine bu manada bizlere sunduğu destek ve bizleri sahiplendiği için teşekkürlerimizi iletiyoruz ‘’ dedi.

EKİNCİ : ‘’ONLAR BİZİM BİRER PARÇAMIZ’’

Eyyübiye Belediyesi olarak sosyal sorumluluk projesi kapsamında gördükleri bu faaliyetlerin devam edeceğini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci de ‘’ Engelli kardeşlerimiz için yapacağımız bütün faaliyetlerimizde ailelerimizi de yanımızda görmek bizleri oldukça mutlu ediyor. Artık sahiplenme duygusunun önemine varmış aileler ile birlikte kardeşlerimizi topluma kazandırmak adına da projelerimiz olacaktır.

Engelli kardeşlerimizin yanında bir gün değil bir ay değil bir yıl değil bir ömür boyu yanında olup onlarla birlikte hareket ederek kardeşlerimizin pedagojik formasyonlarını tamamlama noktasında yardımlarımızı esirgemememiz gerekiyor. Belediyeciliğin en önemli ayaklarından biri olarak gördüğümüz sosyal belediyecilik kapsamında, gerek engelli kardeşlerimiz için yapacağımız çalışmalar gerekse de diğer sosyal sorumluluk projelerinde vatandaşlarımızın bizlere gösterdiği teveccüh bizleri daha da şevklendiriyor. Vatandaşlarımızın bizlere gösterdiği bu ilgi ve teveccühle bu faaliyetlerin devamını getirme noktasında da çalışmalarımız sürecektir ‘’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.