banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Yeşilay Kötü Alışkanlıkların Peşini Bırakmıyor


Toplantıya İl Milli Eğitim Şube Müdürü Fevzi Çelik, Yeşilay Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Muharrem Çelik, Okul İdarecileri ve Öğretmenler katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını İl Milli Eğitim Şube Müdürü Fevzi Çelik yaptı. Çekil Konuşmasında“ Bugünün öğrencileri yarının yöneticileri olacaktır. Bunun için de biz eğitimcilere büyük sorumluklar düşmektedir.  Gençlerin, kötü alışkanlıklardan uzak yetiştirilmesi devletin temel görevlerinden biri olduğunu hatırlatarak, Madde bağımlılığının en başta aile yapısını zedelediğine dikkat çekti. Çelik, “Bu nedenle uyuşturucu ile mücadele konusunda işbirliğinin önemine kamuoyunun dikkatini çekmeliyiz. Hepimiz bu konuyu bir görev anlayışı içinde ele alır, elimizden geleni yaparsak güzel gelişmeler görmemiz mümkün olur. Uyuşturucu gibi toplumda yaşanan olumsuzlukların azaltılması beraberliğimize bağlı olarak azalacaktır.” dedi
Çelik “Madde bağımlılığına karşı çocuklarımızı ve çevremizi koruma görevini, sadece güvenlik güçleri ve okul yönetimlerine bırakmayıp, veliler, anne ve babalar, sivil toplum örgütleri ve tüm kamuoyu ile birlikte daha bilinçli mücadele vermiş oluruz”  diye konuştu.
Yeşilay Derneği Başkanı Muharrem Çelik ise; "İlimizde madde bağımlığı hızla yayıldığı, Bu dönemde biz öğretmenlere ve eğitimcilere büyük sorumluklar düşmektedir. Yarın bir öğrencimizi bu olumsuzluğun içinde gördüğümüzde çok üzülürüz. Bunun için gönüllü olarak öğrencilerimizi kötü alışkanlıklar ve kötü arkadaşlar konusunda uyarıp öğrencilerimizin sorunlarını dinlemede bir arkadaş gibi yaklaşmamız gerekir” dedi.
Toplantının sonunda katılımcılara Yeşilay tarafından çıkarılan dergi ve broşürlerin dağıtımı yapıldıktan sonra medde bağımlılığı konusunda bir komisyon kuruldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.