banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Kararda Değişiklik

 Batman Valisi Azmi Çelik, “1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü” nedeniyle yazılı basın açıklaması yaptı. Yaşlılığın hayatın çok özel bir dönemi olduğunu söyleyen Çelik, “Yaşlılık dönemi, itibar gerektirmektedir. Bu aynı zamanda bir minnet borcudur. Toplumumuzun temel direkleri olan, yaşamının en önemli yıllarını toplumu ve ailesi uğruna harcayan yaşlılarımız, yaşanmışlıklarıyla geçmişimiz; örnek aldığımız tecrübeleriyle geleceğimizdir. Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Bugün hâlâ millet olma bilincini taşıyorsak, aile olmanın kutsallığına olan inancımızla evlatlarımızı yetiştirebiliyorsak yaşlılarımızın geçmişle bugün arasında kurdukları köprü sayesindedir.” dedi.

Vali Çelik, “Yaşlılara, ihtiyaç duydukları konularda destek vermek, onlarla sevgi ve saygıya dayalı ilişkiler kurmak örf ve adetlerimizde önemli bir yere sahiptir. Yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak, onlara gereken saygıyı ve ihtimamı göstermek, toplum olarak hepimizin görevidir.” ifadelerini kullandı. (M.Fatih Akgül-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.