banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Ekonomi Başkanı Hıdır Toprak

Viranşehir'de yeni açılan SHM'yi ziyaret etti



ASP İl Müdürümüz Murat Demirkol, Ceylanpınar ve Viranşehir ilçelerinde bulunan Sosyal Hizmet Merkezlerinde bir takım incelemelerde bulundu.
Ceylanpınar Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğüne yeni atan Hüseyin Çalışkan’a hayırlı olsun dileklerinde bulunan Müdür Demirkol, fırsat buldukça ilçelerimizde bulunan sosyal hizmet merkezlerini yerinde incelemelerde bulunuyorum. Bu günde Ceylanpınar sosyal hizmeti merkezi müdürlüğüne yeni atanan Hüseyin Çalışkan’a hem bir hayırlı olsun ziyaretinde bulundum hem de işlerin işleyişi hakkında bilgi aldığını söyledi.
Demirkol, Viranşehir’de yeni açılan Sosyal Hizmet Merkezinin; merkez ve köylerde, ihtiyaç sahibi çocuk, genç, kadın, erkek, engelli, yaşlı, şehit yakınları, gaziler ve ailelerine koruyucu, önleyici, destekleyici, geliştirici hizmetlerin verilebileceği merkezde, rehberlik ve danışmanlık hizmetleri Psiko-Sosyal Destek, aile danışma ve rehberlik hizmetleri de sunulacak. Viranşehir Sosyal Hizmet Merkezi’nin bölgede yaşanan sosyal hizmet ihtiyacını büyük ölçüde karşılayacağını belirterek, merkezin Viranşehir için güzel projelere imza atacaklarına inandığını ifade etti.
SHM incelemelerin ardından ASP İl Müdürü Murat Demirkol, ASP İl Müdür Yardımcısı Ramazan Beşkat ve Ceylanpınar Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Hüseyin Çalışkan ile birlikte Ceylanpınar Kaymakamı Ahmet Karatepe’yi ziyaret etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.