banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Urfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Viranşehir'deki Kan Bağışı Kampanyasına Kaymakamdan Destek

Viranşehir İlçesi Maliye Parkında kurulan tam donanımlı kan bağışı tırını ziyaret eden Kaymakam Ömer Çimşit, Viranşehir Kızılay Şube Başkanı Basri Etli'den kan bağışı kampanyası hakkında bilgi aldı. Kaymakam Ömer Çimşit daha sonra kan bağışı tırına geçerek burada kan bağışında bulundu.        
 
                Kan bağışlanması konusunda herkesi duyarlı olmaya çağırın Kaymakam Ömer Çimşit: " Kan alternatifi olmayan ve üretilemeyen bir ihtiyaçtır. Herkesin ya kendisi yada yakını kana ihtiyaç duyabilir. Bazen acil ihtiyaç olduğunda bulunması çok zordur. Bulunamadığında da bir canın kaybolmasına neden olur. Sağlılık tüm vatandaşlarımızı kan vermeye davet ediyoruz. Türk Kızılayı'nın ülkemizdeki kan ihtiyacının karşılanması ve kan bilincinin arttırılmasına yönelik düzenlenen çalışmalardan ötürü  Türk Kızılayı'na ve tüm personeline teşekkür ediyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.