banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Vekil danışmanı Yüksel'in mutlu günü

Şehitlik Çamlık Düğün salonunda yapılan Yüksel ve Ütkün çiftinin nikahını Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi kıyarken Nikah şahitliğini ise AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Av.İbrahim Halil Yıldız, Gaziantep Milletvekili A.Kadir Yüksel, Gaziantep Milletvekili Ahmet Üzel, Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Suruç Kaymakamı Abdullah Çiftçi, Suruç eski Belediye Başkanı Şükrü Yüksel yaptılar.nikah sahitleri yanı sıra Düğüne Karkamış Bld Başkan'ı Nuh Kocaaslan Karkamış Adıyaman Akkıncılar Belediye Başkanı ismet Çetinkaya , Gaziantep üniversitesi hukuk fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tevfik Gülsoy, Bölge istinaf mahkemesi daire Başkanı Mehmet Karaca, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, eski il genel meclisi Başkanı Mustafa Yavuz,
Siyaset, İş ve kanaat önderi ile Her iki ailenin yakın akrabaları ile Yaklaşık bin davetlinin katıldığı mevlitli düğün verilen yemegin ardından sona erdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.