banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Vali Güvenç, Öğrencilere Malzeme Dağıttı-VİDEO



Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından alınan malzemeleri Mimar Sinan İlköğretim Okulu’nda bulunan öğrencilere, dağıtan Vali Celalettin Güvenç, öğrencilerin kendisinden bir isteklerinin olup olmadığını sordu.

Öğrencilerin ve ailelerinin herhangi bir sıkıntılarının olması durumunda bunu kendilerine iletilmesi halinde yardımcı olabileceklerini anlatan Vali Güvenç, devletin bu yardımlarda bulunabilecek güçte olduğunu söyledi.

Öğrencilerin kendisine teşekkür ettiği Vali Güvenç, öğrencilerden derslerine çok çalışmalarını ve hedeflerini yüksek tutup daha iyi yerlere gelmelerini istedi.



Vali Güvenç’e Belediye Başkan Yardımcısı Habip Arslan ve İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala da eşlik etti.

Okulların yollarını inceledi

Mimar Sinan İlköğretim Okulu’nda öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra ayrılan Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Süleymaniye ve Devteşti Mahallelerinde bulunan okulları ziyaret etti.

Belediye Başkan Yardımcısı Habip Arslan, Vali Yardımcısı Erdoğan Kanyılmaz ve İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala ile birlikte önce Göbeklitepe İlköğretim Okulu’nun yolunu inceleyip öğrencilerle sohbet eden Vali Celalettin Güvenç, daha sonra Süleymaniye İmam Hatip Lisesine geçti.

Süleymaniye Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Süleymaniye Anadolu İmam Hatip Liselerinin yollarını da inceleyen Vali Güvenç, öğrencilerle de sohbet etti. Öğrencilerin sorunlarını dinleyen Vali Güvenç, bölgede çalışma yapan belediye yetkililerinden yolların durumu hakkında bilgi aldı.

Öte yandan Vali Güvenç incelemeleri sırasında bir taksi durağını da ziyaret ederek taksi şoförleri ile görüştü, şoförlerin ikram ettiği çayı da içen Güvenç, daha sonra buradan ayrıldı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.