banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı Kökünü Kurutma Operasyonu

Urfalılardan Yüksek elektrik ve su faturalarına tepki


Reşat Cimcik, yapılan zamlar ve yüksek faturaları karşısında tepkisini şöyle dile getirdi:  “Zamlar bizi ciddi anlamda etkiliyor. Bunu sadece elektrik ve su ile düşünmeyelim. Özellikle sigortaya gelen zamlar, taşıt vergisine gelen zamlar. Bir aile reisi kendini nasıl ayarlasın ki? Fırına göre mi ayarlasın? Elektrik, suya mı göre ayarlasın? Okula giden çocukların masraflarına mı ayarlasın? Cebinde ne kalacağını artık siz düşünün. Zamların yüksek gelmesinden ziyade, bir taban fiyat belirlenip, o taban fiyat üzerinden faturaların gelmesi daha uygun olur. Yani 6 ayda bir zam yapılması resmen bir zulümdür, işkencedir.” dedi.

Daha önce 80-90 TL’lik fatura ödediğini, şimdilerde ise ödediği faturanın 120 TL’yi geçtiğini söyleyen Faruk Özaydın ise yetkililerin buna bir çare bulmasını istedi.

Belediyede görevli olduğunu söyleyen Ömer Demir de su kullanım ücretinin fazla olmadığını ancak son zamanlarda faturaların yüksek geldiğini kaydederek insanların da bunu ödemeyecek duruma geldiğini sözlerine ekledi. (Mustafa Gül, Ramazan Casuk- İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.