banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Urfa’daki Öğrencilere yönelik 2 ödüllü yarışma yapılacak



İmzalanan protokol kapsamında “Şanlıurfa'nın Kurtuluşu” temalı kompozisyon yarışması yanı sıra “Şanlıurfa Büyükşehirle Okuyor” projesi kapsamında “Okuma” temalı kompozisyon, şiir ve resim yarışması düzenlenecek.
İL GENELİNDE ‘’ŞANLIURFA’NIN KURTULUŞU’’ TEMALI KOMPOZİSYON YARIŞMASI YAPILIYOR

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında Şanlıurfa'mızda bulunan tüm öğrencileri Şanlıurfa'nın kurtuluşu konusunda araştırmaya sevk etmek ve bu bilinçle donatmak, milli tarihimizde çok önemli bir yere sahip olan bu zaferimizin anlam ve öneminin yeni ve genç nesillere kavratılmasını sağlamak üzere “Şanlıurfa'nın Kurtuluşu” temalı kompozisyon yarışması düzenlenecektir. 
İlimiz genelinde tüm resmi ve özel ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin katılabileceği yarışmaya katılacak olan çalışmalar en geç 16 Mart 2018 tarihi mesai bitimine kadar okul müdürlükleri tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine teslim edilecektir. 20 Mart 2018 tarihinden itibaren İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından seçilecek alanında uzman değerlendiricilerin yapacağı değerlendirmeler sonucunda 2 Nisan 2018 tarihinde dereceye giren öğrencilerin isimleri http://sanliurfa.meb.gov.tr/ adresinden ilan edilecektir. Yarışmada dereceye giren öğrenciler ilkokul, ortaokul ve lise düzeylerinde ayrı ayrı olmak üzere 1.lere tam altın, 2.lere yarım altın ve 3.lere de çeyrek altın hediye edilerek ödüllendirilecektir.
İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İŞBİRLİĞİ İLE “OKUMA” TEMALI KOMPOZİSYON, ŞİİR VE RESİM YARIŞMASI YAPILACAK

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanan protokol ile “Şanlıurfa Büyükşehirle Okuyor” projesi kapsamında “Okuma” temalı kompozisyon, şiir ve resim yarışması düzenlenecektir. 
İlimiz genelinde tüm resmi ve özel ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin katılabileceği yarışmaya katılacak olan çalışmalar en geç 21 Mart 2018 tarihi mesai bitimine kadar okul müdürlükleri tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine teslim edilecektir. 2 Nisan 2018 tarihinde itibaren İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından seçilecek alanında uzman değerlendiricilerin yapacağı değerlendirmeler sonucunda 18 Nisan 2018 tarihinde dereceye giren öğrencilerin isimleri http://sanliurfa.meb.gov.tr/ adresinden ilan edilecektir. Yarışmanın dereceye giren öğrenciler ilkokul, ortaokul ve lise düzeylerinde ayrı ayrı olmak üzere kompozisyon, şiir ve resim kategorilerinin 1.lerine tam altın, 2.lerine yarım altın ve 3.lerine de çeyrek altın hediye edilerek ödüllendirilecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.