banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

Urfa Yeşilay’dan altın ödüllü yarışma

Yeşilay Cemiyeti Şanlıurfa Şubesi, madde bağımlılığıyla mücadele kapsamında gençlerde bir farkındalık oluşturmak amacıyla “Sağlıklı nesil, sağlıklı gelecek” konulu altın ödüllü bir yarışma düzenlemeye hazırlanıyor.

Yarışma ile ilgili bir konuşma yapan Yeşilay Şanlıurfa Şubesi Başkanı Muharrem Çelik, Tarsus’ta yaşanan Özgecan cinayetini anımsatarak amaçlarının büyük bir tehdit altında olan gençliğe sahip çıkmak olduğunu söyledi.


Yarışmanın amacının gençlerde farkındalık oluşturmak olduğunu belirten Yeşilay Kültür Sanat Komisyon Başkanı Necla Tosmur, “Yarışmamıza ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri katılabilecek. Yarışmamızda, ilkokul öğrencileri sadece resim dalında girebilecek.  Bunlardan birinci olana cumhuriyet altını, ikinci olanlara yarım altın üçüncü olanlara ise çeyrek altınla ödüllendirilecektir. Ortaokul kategorisinde de öğrenciler; resim, şiir ve slogan dalında yarışmaya katılabileceği gibi lise kategorisinde ise afiş, karikatür, fotoğraf ve kompozisyon dalında katılabileceklerdir.” diye konuştu.

Yarışmada sıralamaya giren öğrencilerin gerekli kurullar tarafından belirleneceğini ifade eden Tosmur, ödül kazananların 7 Mayıs’ta basın yoluyla açıklanacağını söyledi. (Hüseyin Sürmeli-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.