banner2
Öne Çıkanlar Harran Üniversitesi Şanlıurfaspor ak parti Urfa Haber Urfa

Urfa Valiliğinde Protokol İmzalandı

Türkiye Yeşilay Cemiyeti’nin Şanlıurfa’da inşa edeceği 40 yatak kapasiteli rehabiliyatson merkezi için Yeşilay Genel Merkezi ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi arasında düzenlenen protokol, Valilik toplantı salonunda düzenlenen törenle imzalandı.

Vali Abdullah Erin huzurunda gerçekleşen protokol imza törenine, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Yeşilay Genel Başkanı Prof. Dr. Mücahit Öztürk, Yeşilay Genel Sekreteri Av. Osman Baturhan, Yeşilay Genel Merkezi Özel Kalem Müdürü Abdurrahman Çınar, Yeşilay Şanlıurfa Şube Başkanı ve Yeşilay Şanlıurfa şubesi yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Törende bir konuşma yapan Vali Erin, yüz yılı aşkın zamandır Türkiye’de bağımlılığa karşı mücadele eden Yeşilay’ın faaliyetlerini takip ettiklerini ve destek olduklarını belirterek, Şanlıurfa’da kurulacak rehabilitasyon merkezinin önemli bir boşluğu dolduracağını söyledi. Vali Erin, projenin hayata geçmesinde emeği geçen Yeşilay Cemiyeti yöneticilerini ve projeye destek veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’yi tebrik etti.

İmzalanan protokole göre, 40 kişi kapasiteli olarak projelendirilen rehabilitasyon merkezi, iki kat olarak inşa edilecek. Yer tahsisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan rehabilitasyon merkezi inşaat, tefrişatı ve işletmesini Yeşilay Genel Merkezi yapacak. Rehabilitasyon merkezi, 2019 yılında faaliyete geçecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.