banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Şanlıurfaspor Harran Üniversitesi Urfa Haber

Urfa Merkeze Kar Yağmayınca Belediye Gençleri Karacadağ’a Götürdü

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, üniversite öğrencileri ile YGS'ye hazırlanan gençlere yönelik Karacadağ gezisi düzenledi. Gezide öğrenciler bin 919 rakımlı Karacadağ'da kayak yapma imkanı buldu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, gençlere yönelik sosyal faaliyetlerini sürdürüyor. Her yaş grubundan gençler için eğitim, sanat ve kültürel faaliyetlerine devam eden Büyükşehir Belediyesi, bu kez üniversite öğrencileri ile Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) hazırlanan gençlere yönelik Karacadağ gezisi düzenledi. Büyükşehir Belediyesine ait araçlarla şehir merkezinden alınarak Karacadağ Kayak Merkezine götürülen gençler burada doyasıya eğlenme imkanı buldu. Bir çoğu ilk kez kayak takımları ile spor yaptığını belirten öğrenciler kendine bu imkanı sağlayan Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

ÖĞRENCİLER KAYAK YAPTI, KARTOPU OYNADI
Sınav stresini yaşayan öğrencileri stresten uzaklaştırmak, ders ve sınavlara daha iyi odaklanması ve motive olmaları için Büyükşehir Belediyesi Kütüphane Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikte gençler, kayak yaparak kart topu oynadı. Pikniğin ardından yine Büyükşehir Belediyesi araçları ile şehir merkezine ulaşımları sağlanan gençler, "Büyükşehir Belediyemiz sayesinde hafta sonunu çok güzel bir şekilde değerlendirdik. Yaklaşımlarından dolayı tüm yetkililere teşekkür ediyoruz" diye konuştular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.