banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO Strandberg

Urfa'da FETÖ'cü İşadamları davası, Ertekin’in tutukluluğu devam etti

Ertekin’in FETÖ davasındaki tutukluluğu devam etti
15 Temmuz’da yaşanan hain darbe girişiminden sonra gözaltına alınan Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası eski Başkanı Sabri Ertekin’in tutukluluk hali devam etti.

15 Temmuz’da yaşanan hain darbe girişiminden sonra Şanlıurfa’da örgüte üye olmak suçundan birçok kişi tutuklanmıştı. Tutuklu olarak yargılananlardan birisi de Eski Şanlıurfa Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Sabri Ertekin idi.

Ertekin’in davası dün Şanlıurfa 5. Ağır Ceza Mahkemesi Hilvan Salonu’nda görüldü. Savcı, tutuklu yargılanan eski Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sabri Ertekin ayrı cezalandırılmalarını talep etti.

Urfa’da FETÖ davasında 24 iş adamı hakkında karar!
Şanlıurfa’da FETÖ’den yargılanan 24 iş adamının davası dün görüldü. Davada iş adamları hakkında da karar verildi.

15 Temmuz’da yaşanan hain kanlı darbe girişiminde sonra örgüte maddi yardımda bulundukları gerekçesiyle tutuklanan ve yargılanan 24 iş adamının davası dün görüldü. Şanlıurfa 5. Ağır Ceza Mahkemesi Hilvan Salonu’nda görülen duruşmaya, “Silahlı terör örgütü kurmak ve yönetmek”, “silahlı terör örgütüne üye olmak”, “kamu kurumlarını zarara uğratmak” suçlarından yargılanan 24 iş adamı ve avukatları da katıldı.

Mahkeme 24 iş adamının tutukluluk hallerinin devam etmesini ve davanın ileri bir tarihe ertelenmesini istedi.

(Ruha Haber Ajansı)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.