banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

UEFA-B Futbol Yaz Okuluna büyük ilgi

Yaz Okullarının açılmasıyla birlikte gençler yaz okullarına rağbet ediyor.

UEFA-B Futbol Yaz Okulu 8-12 yaş grubundaki çocuklara teknik futbol eğitimi verirken aynı zamanda sosyal faaliyetleri de beraberinde yapıyor.

UEFA-B Futbol Yaz Okulu Hocası Cevat Kümet, çalışmalar hakkında bize açıklamalarda bulundu; Cevat Kümet; Ahmet Erseven Semtinde Kaplan Halı saha tesislerinde hafta içi her gün saat 7:00 ile 9:00 arasında 8-12 yaş grubundan seçtiğimiz 20 çocuğumuza eğitim veriyoruz. Bu çocukların giderlerine özel bir alış veriş marketi sponsor oldu.

Sporcularımızın, bir futbol gereksinimin neler olduğunu ve mutlaka futbol malzemelerin olması gerektiğini belirtiyoruz. Futbol konusunda sporcularımızı memnun etmeye çalışıyoruz. UEFA'nın eğitim gören çocukların ileride iyi birer sporcu olmasını hedeflediğini, Futbol ahlakını almış, toplum tarafından sevilen birer birey olmalarını destekliyor. Burada eğitim gören çocukların aileleri fevkalade memnun olduklarını bildiriyorlar. Çok talep alıyoruz ancak sınırlı sayıda öğrenci kapasitemiz var. Bu tesislerden yararlanmamızı sağlayan Kaplan Halı saha yetkililerine de ayrıca teşekkür ediyorum. Dedi.

Çocuklar; Çok eğlenceli çalışmalar yapıyoruz. Bu sayede yeni yeni arkadaşlıklar edindik. Çok sıcak ortam oluştu. Cevat Hocamız bize çok iyi davranıyor. Bizimle ilgileniyor." Dediler.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.