banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Toru ve Küçüksülü ailelerin mutlu günü

Şanlıurfa şehitlik çamlıkta kanal urfa yönetim kurulu başkanı İbrahim Toru,İş adamı Halaf Toru,İş adamı Mehmet Toru’nun kardeşi Abdurrahim Toru ile iş adamı Vedat Küçüksüslü’nün kızı Kader Küçüksüslü ile hayatlarını birleştirdiler.

Düğüne yaklaşık 2000 davetli katıldı.Davetli misafirlerden ak parti il başkanı Yusuf Eğilmez,Eyyübiye belediye başkanı Mehmet Ekinci,Ak parti il başkan yardımcısı Emin Demirkol,Halit Taşdöderen,Mhp il başkanı İbrahim Özyavuz ve çok sayıda siyasetçi ve iş dünyası düğüne katılanlar arasındaydı.

Düğüne gelen davetlileri karşılayan kanal urfa yönetim kurulu başkanı İbrahim Toru,İş adamı Halaf Toru,İş adamı Mehmet Toru ve amcası İbrahim Toru düğün merasimine gelen misafirleri karşıladılar.Kanal urfa yönetim kurulu başkanı İbrahim Toru; "öncelikle bizleri yalnız bırakmayan çok değerli dostlarımıza ve akrabalarımıza çok teşekkür ediyorum.Kardeşim Abdurrahim Toru’ya bir ömür boyu mutluluklar diliyorum" dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.