banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan

Toç Bir-Sen 2. Olağan Kongresini Yaptı

 

                  Toç Bir-Sen (Tarım Orman Çalışanları Birliği Sendikası) bu gün saat 10,00 da 2.olağan kongresini Tarım İl müdürlüğü sosyal tesislerinde yaptı.

Toç Bir-Sen 2. olağan kongresinde açılış konuşmasını yapan Şanlıurfa il başkanı Mehmet KILIÇ günün anlam ve önemini anlatan kısa bir konuşma yaptı. İl Başkanı Mehmet KILIÇ konuşmasının sonunda üyelere ve katılımcılara teşekkür etti.

Daha sonra genel başkan Günay KAYA söz alarak 12 Eylül 1980 öncesi ve sonrasını yaşayan biri olarak darbenin ne için yapıldığı ve darbe öncesi sağ sol çatışmasının dış güçler tarafından perde arkasından çirkin ve kanlı planlar yapılarak Türkiye üzerindeki çirkin oyunlar oynandığını, bir hiç uğruna binlerce gencin öldüğünü ve şimdi ise aynı senaryoların devam ederek Kürt Türk kardeşliğini ortadan kaldırmak istediklerini belirtti. Kaya, konuşmasına şöyle devam etti; Bu işin bir de ekonomi yönü var ortalama yılda teröre harcanan para milyarlarca para harcanarak Türkiye’miz zayıf düşürülmeye çalışılıyor 13 Eylül 1980 tarihinde beyaz sarayın beyanı bizim çocuklar yönetime hâkim dirler sözü olmuştur. Anlaşılıyor ki paşalar Amerika da maşalar burada” dedi.

 Toç Bir Sen Genel Başkanı Günay KAYA ve İl şube başkanı Mehmet KILIÇ ile yaptıkları konuşmalarda Memur Sen’in Türkiye’de artık söz sahibi olduğu sorunların çözümünde lokomotif görevi yaptığı, ayrımcılığa, kayırmacılığa kısaca her türlü yolsuzluğa karşı mücadelemiz devam edeceğini söyledi.  Aynı zamanda başkanlar mevcut hükümetin yaptığı iyi icraatlarını överek yapılan yanlışların karşısında olduklarını her zaman doğrunu yanında olacaklarını ifade ettiler. Daha sonra diğer konuşmacılar birer kısa konuşma yaptılar. Kongre sonunda Delegeler Mehmet KILIÇ’I yeniden başkanlığa seçtiler.

 

Kongreye genel başkan Günay KAYA, Memur-Sen genel başkan yardımcısı ve dış ilişkiler sekreteri hem şehrimiz Ahmet KAYTAN, Tarım il müdürlüğünden idareciler ve çevre illerden Toç bir sen il başkanları ile Memur sen il temsilcisi Mahmut ATÇI, Ak Parti il başkanı Av Ahmet DÜŞÜNÜR memur sen’e bağlı iş kolları şube başkanları, yazarımız ve Emekli Bir Sen şube başkanı Mehmet İMRE,  Ak Parti il başkan yardımcısı Veysel POLAT, delegeler ve üyelerin katıldı

 

 

HABER: MEHMET İMRE/ www.balikligol.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.