banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan PTT 1. Lig

Taşdönderen ve Sarı ailesinin mutlu günü VİDEO

Düğüne yaklaşık 1000 davetli katıldı. Düğün merasimi önce grup hafızların birbirinden güzel ilahileriyle dualarıyla davetli misafirlere renk kattılar. Nikah merasimine geçildi nikahını Şanlıurfa büyükşehir belediye başkan yardımcısı Fevzi Yücetepe kıydı.  Nikah şahitliğini ise Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Mehmet Liğoğlu ve iş adamı Osman Sarı şahitlik yaptılar.

Burada kısa bir açıklama yapan il emniyet müdürü Mehmet Liğoğlu  çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diledi. ŞUTSO düğün salonunu davetli misafirlerden Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Mehmet Liğoğlu AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, Eski İl Başkanı Av. Ahmet Düşünür, AK Parti İl Başkan Yardımcısı İsa Kızıldemir, Nusret Urmak, Mustafa Yavuz, Erkan Sözen, Ak Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Ergün, Ak Parti Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Halil Kızılelma,Ak parti il yönetiminden Süleyman Hışmanoğlu, Metin Çadırcı, Mehmet Eriten, Mahmut Uğurlu, İş adamı İmam Aslan, İş Adamı Selhattin Canbeyli,iş adamı Enver Gülel, iş adamı Mustafa Sarı, iş adamı Cuma günüllü,Vakıflar bölge müdürü Müslüm Tüysüz ve çok sayıda iş dünyası, siyasetçi,bürokrasi düğüne katılanlar arasındaydı.

 

Damadın babası iş adamı Halit Taşdönderen yaptığı açıklamada; “Öncelikle burada bizleri yalnız bırakmayan çok değerli misafirlerimize, dostlarımıza ve akrabalarımıza çok teşekkür ediyorum oğlum Abdurahman Yavuz’a ve Gelinime bir ömür boyu mutluluklar diliyorum”  dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.