banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber ak parti Haliliye Belediye

Taşdönderen ve Gönüllü Ailelerinin Mutlu Günü

Yaklaşık bin davetlinin katıldığı düğün kuran-ı kerim'in okunmasıyla başladı. Grup derga'ın okuduğu bir birinden güzel ilagilerle devam etti.

Düğüne Şanlıurfa büyükşehir belediye başkan vekili İsa Kızıldemir, Ak parti il başkanı Zeynel Abidin Beyazgül,  Eyyübiye belediye başkanı Mehmet Ekinci, Şanlıurfa il emniyet müdürü Eyyüp Pınarbaşı ve çok sayıda siyasetçi iş dünyasından davetli katıldı.

Şutso düğün salonunda olan mevlütlü düğünde nikaha geçildi. Genç çiftlerin nikahını Eyyübiye belediye başkanı Mehmet Ekinci kıydı. Nikah şahitliğini Ak parti il başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa il emniyet müdürü Eyyüp Pınarbaşı, Ak parti eski il başkanı Yusuf Eğilmez, Karaköprü belediye başkan yardımcısı Vildan Gönül Çelik,Şanlıurfa Ak parti eski milletvekili Hamide Sürücü nikah şahitliğini yaptılar.

İş adamı Halit Taşdönderen ve dönürü iş adamı İbrahim Gönüllü davetli misafirlerle teker teker ilgilendiler.

Davete katılan herkese teşekkür eden AK Parti Eski İl Başkan Yardımcısı ve İş adamı Halit Taşdönderen yaptığı açıklamada; "öncelikle bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan çok değerli dostlarımıza ve akrabalarımıza çok teşekkür ediyorum. Oğlum Ömer Faruk ve gelinim Hilal’e bir ömür boyu mutluluklar diliyorum" dedi.

Düğün sonrası gelen davetlilerle genç çiftler hatıra fotoğrafı çekerek konvoy şeklinde sona erdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.