banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Balıklıgöl Balıklıgöl

ŞUTİM'DE ÇORBA EVİ AÇTILAR

Sosyal Belediyecilik hizmetleri kapsamında vatandaşların hizmetleriyle takdir toplayan Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa ve bir çok ilçede günlük 20 bin kişiye sıcak çorba ikramında bulunuyor.

Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan açık, Sebze ve Meyve Komisyoncular Derneği Başkanı Faruk Akbaş ve Büyükşehir Belediyesi yetkilileri sabahın ilk ışıklarıyla hizmet veren çorba evini dualarla hizmete açtı.

Bu anlamlı tesisi bölge esnafına kazandıran Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi'ye teşekkür eden Sebze ve Meyve Komisyoncular Derneği Başkanı Faruk Akbaş, "Bu anlamlı çalışmadan dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür ediyorum. Hal pazarı esnafımızın sabahın erken saatlerinde iş yerlerini açıyordu. Burada kahvaltı yapmaları oldukça zordu, bu açılan çorba eviyle maddi durumu olmayan esnaflarımız ve çalışanlarımız burada ücretsiz bir şekilde kahvaltı yaparak işlerine gidebiliyorlar, esnaf olarak teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Öte yandan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde 9 adet çorba evi, 3 adet çorba çeşmesi, Akçakale'de 1 adet çorba evi, Viranşehir'de 2 adet çorba evi, Siverek'te de 3 adet çorba eviyle toplamda 18 çorba evinde günlük 20 bin kişiye sıcak çorba ikramında bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.