banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Süt ailesinde sünnet şöleni heyecanı

Sünnet merasimine yaklaşık bin kişi davetli katıldı. Şanlıurfan’ın tanınmış sanatçılarından Halil Canses birbirinden güzel Kürtçe ve Türkçe şarkılarıyla sünnet törenine renk kattı. İş adamı Kemal Süt ve oğlu Muhammed Süt’e kirvesi iş adamı Kadir Kılıçoğlu ve İhsan Aktaş,davetli misafirler dolar atmak için adeta birbirleriyle yarıştılar görevliler tarafından toplanan dolarlar zaman zaman toplamakta güçlük çektiler.

 

Sanatçı Halil Canses’ten sonra sahneye sanatçı Ünzile’nin  çıktı. Kürtçe Türkçe şarkılar seslendirerek  davetli misafirleri mest etti.

Davete İl Jandarma alay komutanı albay Selman Kömürcü, Ak Parti Şanlıurfa büyükşehir belediye başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Özel idare genel sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu,Ak parti il genel meclis başkanı Mustafa Yavuz, İş adamı Ahmet Bayrak, İbrahim Toru, Avukat Mustafa Hartavi, Şanlıurfa’nın tanınmış sanatçılarından Şıvan Perver’in babası Yunus Aygün, Chp il başkanı Ferhat Karadaş, Chp milletletvekili Oğuz Oyan, Levent Gök, Namık Hamutça, Chp il yönetimi, bürokrasi ve iş dünyasından sünnet törenine katılanlar arasındaydı.

İş adamı Kemal Süt’ün yapmış olduğu açıklamada; “Öncelikle burada bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarıma ve arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.bizleri onurlandırdılar hepsine ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum oğlum muhammed’in inşallah yine bu ortamda evliliğini görürüz ve kirvelerim Kadir Kılıçoğlu ve İhsan Aktaş’a ise bizleri kırmadıkları için her iki kardeşime’de teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Kirveleri iş adamı Kadir Kılıçoğlu ve İhsan Aktaş ise yaptığı açıklamada; “bizlerde bu güzel ortamda bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza ve akrabalarımıza çok teşekkür ediyoruz. Muhammet yeğenimizede bundan sonraki hayatında başarılar” diliyoruz dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.