banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Haliliye

Sarayönünü Trafiğe Kapattılar-VİDEO

Şanlıurfa'da İŞKUR tarafından düzenlenen panelden çıkan sözleşmeli işçiler, kendilerine haksızlık yapıldığını ileri sürerek yol kesti.

Eylem yapan işçiler, Sarayönü Caddesi'ni bir süreliğine trafiğe kapattı. Bunun üzerine polis ile işçiler arasında gerginlik yaşandı. Belediye otobüsünün önüne atlamak isteyen bir işçiye diğer işçiler engel oldu. Bazı işçiler cadde üstünde oturma eylemi yaparken bir eylemci de gömleğini soyarak valinin gelmesini istedi.

İşçiler fazla çalıştırıldıklarını, seçim sürecinde sorunlarının çözüleceğine dair kendilerine söz verildiği halde kimsenin kendileriyle ilgilenmediğini söylediler.

 Olayların daha fazla büyümemesi için Şanlıurfa İŞ-KUR Müdürü Necdet Karasevda olay yerine gelerek işçilerle görüştü. Görüşmenin ardından sakinleşen işçiler sessizce dağıldı.

 

(Sedat Kuşulay-A.Hakim Bulut-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.