banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

Özer ve Yeşilnacar ailelerinin mutlu günü

 

Harran Oteli’nde gerçekleşen düğün töreni havuz başında mevlit okutularak başladı. Siyasetçilerin buluştuğu Özer ve Yeşilnacar Ailelerinin düğün töreninde görkemli bir nikah töreni yapıldı. Siyasetçilerin genç çifte şahitlik yaptığı düğün akşamında unutulmaz anlar yaşandı.

Şahitler masaya sığmayınca nikah ayakta kıyıldı

Okutulan mevlidi şerifin ardından nikah törenine geçildi. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin nikahlarını kıydığı Hasan Özer ve Seda Yeşilnacar’ın şahitliklerini ise; Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Fakıbaba, eski Milletvekili Seydi Eyüpoğlu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İsa Kızıldemir, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, CHP Şanlıurfa İl Başkanı Aziz Aydınlık, Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, Ali Topal, AK Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanı Sedat Ertürk, İş Adamı Mustafa Eroğlu, Av. Mustafa Hartavi, yaptı. 12 şahidin oluştuğu nikah töreninde sayı fazla olunca nikah mecburen ayakta kıyıldı.

Siyasetçilerin yanı sıra düğüne İş Adamı Mithat Acemoğlu, Şanlıurfa eski İl Özel İdaresi Başkanı Mustafa Yavuz, Harran eski Belediye Başkanı İbrahim Özyavuz, Akçakale eski Belediye Başkanı Ahmet Akay, birçok sivil toplum örgütü kuruluşu başkanları ve her iki ailenin yakın akraba ve dostları katıldı.

Vali Tuna altın taktı

Hasan ve Seda çiftçi, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin evlinir misin sorusuna evet cevabı vermesiyle bekarlığa son vermiş oldular. Atılan imzaların ardından Nikah Şahitleri birbir çifti tebrik ettiler. Şanlıurfa Valisi çifte mutluluklar diledikten sonra damat Hasan Özer’e çeyrek altın taktı. Nikah töreni çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

Kıyılan nikah töreninin ardından düğün töreni yerini eğlenceye bıraktı. Şanlıurfa’nın yetiştirmiş olduğu ünlü mahalli sanatçılardan Benhur sahneye çıktı. Türkçe ve Kürtçe şark ve türküler seslendiren Benhur, uzun süre sahnede kalarak misafirlere keyifli bir akşam yaşattı.

Halaya kimse kalkmayınca görevi Seydi Amca devraldı

Sanatçı Benhur’un yoğun isteği üzerine sahneye davet edilen Şanlıurfa eski Milletvekili Seydi Eyüpoğlu, halaya öncülük ederek misafirlerin kalkmasına vesile oldu. Halayın Başına geçen Seydi Amca’nın başına kısa süre sonra dolarlar yağdı.

Genç çiftin ilk dansında da Baba Kemal Özer, yanında getirdiği dolarları cebinden çıkartarak çocuklarının üzerine saçtı. Aynı görüntüler halay esnasında da defalarca yaşandı.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından Türkiye gündeminden bir türlü düşmek bilmeyen ABD Doları, bu düğünde ayaklar altına alındı. Fetöcü dolarları tabiri ile anılan 1’lik banknot dolarlar Özer ve Yeşilnacar Ailelerinin düğün töreninde deyim yerindeyse havada uçuştu. Dolarları toplamak ise görevlilere ve çocuklara kaldı.

Uzun süre çekilen halaylarda ter döken misafirler ve özellikle kirve Seydi Eyüpoğlu geceye renk kattı.

Çifte tam 10 katlı pasta…

Hasan ve Seda çifti için özel olarak hazırlanan ve tam 10katlı olan yaş pasta birden fazla kişi tarafından düğün alanına getirildi. Bıçakla ilk kesimi yapan çift ardından pastanın tadına baktı. Kirve Eyüpoğlu ise görevlilere 100’er lira bahşiş verdi.

Kesilen yaş pastanın ardından eğlence devam etti.

Damat Eczacı Hasan Özer, düğün arasında basın mensuplarına yaptığı açıklamasında; ‘burada bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Mutlu günümüzde bizimle birlikte oldular. Başta Şanlıurfa Valimiz olmak üzere gelen tüm misafirlere teşekkür ediyorum’ dedi.

Baba Kemal Özer ise, aynı duygu ve düşüncelerde bulunarak, çocuklarımın mürüvvetini görmek beni mutlu etti, bende gelen tüm misafirlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi.

Son olarak Kirve Seydi Eyüpoğlu’da, Hasan ve Seda çiftine kirve olmaktan dolayı mutlu olduğu ifade ederek, genç çiftin bir ömür boyu mutlu huzurlu olması temenni etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.