banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Suruç İstanbul

Şanlıurfalılar tayyare uçuracak

Pilot olmak artık Şanlıurfalılar için hayal olmaktan çıkıyor. Şanlıurfalılar “pilot” için başka şehirlere gitmeden kendi şehirlerinde pilot olmak için THK büyük bir imkan sağladı.

 

THK Ş.Urfa şubesi, havacılık alanında Şanlıurfa’da yapılan etkinliklere bir yenisini daha ekliyor. “Pilotluğun ilk adımı olarak kabul edilen planör kursu” 18 Nisan – 08 Mayıs 2011 tarihleri arasında Şanlıurfa’da açılacak

 

www.balikligol.com sitemiz aracılığı ile Şanlıurfalı gençlere seslenen THK Ş.Urfa Şube Başkanı Murat Akaltun; “18 Nisanda başlayıp 08 Mayısta sona erecek olan planörlük kursu, ilimizde havacılığa meraklı olan, pilot olma hayallerini kuran hemşerilerimizin hayallerini gerçekleştirmeleri adına atılan en büyük ve ilk adımdır. Şanlıurfa’da havacılık bağlamında bu tip etkinlikler ve aktiviteler düzenlemek sevindiricidir, mutluyuz. Ama asıl bizi mutlu eden unsur, bizim kursumuzdan başlayıp Hava Yollarına kadar uzanıp pilotluk diplomasını alan Urfalı gençleri görmemiz olacaktır” dedi.

 

Başka merkezlerde önemli bir ücret karşılığında verilen “planörlük kursu” kursunu Şanlıurfa’da tamamen ücretsiz olarak sunduklarını ifade eden THK Ş.Urfa Şube Başkanı Murat Akaltun; “Pilot olmak artık Şanlıurfalılar için hayal değil. Bunu gerçekleştirmenin zamanı ve imkanını sunuyoruz” dedi.

 

Pilotluğun ilk adımı olan “planörlük kursu”na katılmak isteyenler, en az 16 yaşında ve daha büyük olacaklar. Tam teşeküllü bir hastaneden sağlık raporu, öğrenim belgesi sabıka kaydı ve 6 vesikalık fotoğrafla THK Ş.Urfa şubesi veya Çağdaş Spor Merkezi ile irtibat kurmaları gerekiyor.

 www.balikligol.com / Özel Haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.