banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Şanlıurfa'da Yağışlar bugünde etkisini sürdürecek

 

Meteorolojiden yapılan açıklamada, Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Hakkari çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Hava sıcaklığının kuzey ve iç kesimlerde 4 ila 6 derece artacağı tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara, İç Ege, Göller Yöresi ve Doğu Anadolu bölgesinde yer yer pus hadisesi bekleniyor.

Rüzgârın Genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, yarın (Çarşamba) sabah saatlerinde Kuzey Ege Kıyıları ve Marmara'da kuvvetli (40-60 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

Bölgelerde hava:

Marmara: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin güney ve doğusunda yer yer pus bekleniyor.

Ege: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus bekleniyor.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık, doğu kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Göller Yöresinde yer yer pus bekleniyor.

İç Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzeybatı kesimlerinde yer yer pus bekleniyor.

Batı Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin güney ve doğusu ile Tunceli çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur, bölgenin kuzeydoğu kesimleri ile Hakkari çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğusu ile Şanlıurfa ve Adıyaman çevrelerinin aralıklı yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

Bazı illerde hava nasıl olacak?

Şanlıurfa: çok bulutlu aralıklarla yağmmurlu 6/12

İstanbul: Parçalı ve az bulutlu 8/15

Ankara: Parçalı ve az bulutlu -1/14

İzmir: Parçalı ve az bulutlu 9/21

Adana: Parçalı ve az bulutlu 9/22

Diyarbakır: Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu 6/11

Batman: Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu 8/12

Van: Çok bulutlu, öğle saatlerinde yağmurlu 3/9 (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.