banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Şanlıurfa'da İstihdam ve Kariyer Fuarı


Şanlıurfa İŞKUR,  ilkini geçen sene düzenlediği İstihdam Kariyer ve Girişimcilik Fuarının ikincisini 31 Ekim,  1 – 2 Kasım 2013 tarihlerinde Urfa City AVM’de gerçekleştirecek.
Gelişen Şanlıurfa’nın işgücü piyasasını halkına sunma ve işverenler arasındaki etkileşimi artırma, işçi – işveren ilişkisini doğrudan kurabilme amacıyla yapılacak olan İstihdam Kariyer ve Girişimcilik fuarı 3 gün sürecek.
Yoğun bir hazırlık aşamasından geçen  Urfist’ 13’te her kesime hitap eden  konferanslar, paneller yanında  kişisel gelişimi artırıcı seminerler de yer almaktadır.Gençlerin eğitimi ve kariyer gelişimi  için Kişisel Gelişimci  Erdal DEMİRKIRAN 31 Ekim 2013  Perşembe günü saat: 10.00’da  ; Yazar, Şair Kahraman TAZEOĞLU da 1 Kasım 2013 Cuma günü  saat : 19.00’da seminer ve söyleşi gerçekleştirecekler.
Fuarda Şanlıurfa’nın önde gelen firmaları,standlarını kurup katılımcılara kendi  firmalarını tanıtma imkanı bulacak; katılımcılar da iş taleplerini bu firmalara bildirebilecekler.
Urfist’13 hazırlama komitesinin yaptığı açıklamada,  bütün etkinlikler ücretsiz olup tüm Şanlıurfa halkı fuara davetlidir.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.