banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Lübnan

Sadakataşı Derneği Urfa’ya yoğunlaştı


Son 3 yılda Urfa’da hayırlı çalışmalarıyla dikkat çeken Sadakataşı Derneği dün Ş.Urfa’da 90 yetimi giydirdi. Gönüllüler tarafından Urfa’daki bir mağazaya getirilen yetimler bayramlıklarını kendileri seçti. Yetimler bayramlıklarını alıp sevinçli bir şekilde evlerine döndü.

Konu ile ilgili açıklama yapan Sadakataşı Derneği Gönüllüsü Behçet Atila “bu 90 yetimimizi bu gün Sadakataşı Derneği giydirdi. Bizler Sadakataşı Derneği Şanlıurfa Gönüllüleri gönüllüler olarak gelemeyecek durumdaki yetim ailelerimizi evlerinden alıp mağazaya getirdik. Bayramlıklarını aldıktan sonra da evlerine bıraktık. Emeği geçen kardeşlerimizden Allah razı olsun. Yetimler Kutsal emanettir. Bayram öncesi bu masum yavrularımızın yüzlerini güldürmek çok önemli. Sadakataşı Derneği 3 yıldan beridir Urfa’mızda yetim ve muhtaçlar için önemli hayır hizmetlerinde bulundular.



Örneğin Sadakataşı Derneğinin 445 bin TL’ye mal ettiği Mobil fırın şu anda Ceylanpınar ilçemizde muhacir olan Suriyelilere ve Ceylanpınar halkından olan muhtaçlara günde 5000 ekmek ücretsiz dağıtmaktadır. Geçen ramazan ayında WEFA Organizasyonu ile ortaklaşa 100 ailemize ramazan kumanyası dağıttı. Bu gün 90 yetimimizi (20 ailenin çocuklarını) giydirdi. Allah izin verirse kurbanlarının bir kısmını Urfa’mızda kesecek ve buradaki fakir yetim ve mültecilere dağıtacağız. Ayrıca Viranşehir Hisar İ.Ö.Okulunun da onarımını üstlendiler. Yakında okulun onarımını da yapacaklar inşallah.



Tüm İslam aleminin, hasetsen de yetim ailelerimizin, çocuklarının Kurban Bayramını tebrik ederim. Hayırlara vesile olmasını Allahtan niyaz ederim.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.