banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Ramazan yardımları devam ediyor-VİDEO


Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde Ramazan yardımlarını sürdüren Cami-Der, Ramazan ayından bu yana 160 muhtaç aileye yardım ulaştırdı.

Yapılan yardımlar ile ilgili açıklamada bulunan Yardım Komisyonu Başkanı İbrahim Halil Dolaş, “Ramazan ayının başından beri her yıl olduğu gibi bu yıl da yardım çalışmalarımıza aralıksız devam etmekteyiz. Ramazan ayı dışında da düzenli yardım dağıtımı yaptığımız gibi başta gıda olmak üzere giyim, nakit, barınma, beyaz eşya ve muhtelif yaşamsal araç-gereç yardımlarımız da devam etmektedir. Yardım dağıtımında yar alan üyelerimize ve bizlere bağışta bulunan hayırsever vatandaşlarımıza şükran borçluyuz. Allah hayırlarını kabul etsin” dedi.


Öte yandan yardım alan aileler ise memnuniyetlerini dile getirerek dernek yetkililerine ve yardıma vesile olan vatandaşlara dualarda bulundular. (Sabri Acet-İLKHA)


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.