banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya İbrahim Tatlıses Müzik Müzesi

Polat ve Tokdemir ailesinin mutlu günü

ŞUTSO kongre merkezinde olan düğün merasimi yaklaşık 1000 kişinin katıldı. Nikah şahitliğini İş adamı İbrahim Halil Polat,Avukat Serdar Polat,İş adamı Ahmet Altun yaptı. Nikahını  ise Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Dr Ahmet Eşref Fakıbaba şahitlerin ve davetlilerin huzurunda nikahını kıydı.

 

ŞUTSO kongre merkezinde olan düğün törenine davetli misafirlerden iş adamı Mehmet Eyyüpoğlu, Ak parti il yönetim kurulu üyesi  Süleyman hışmanoğlu, İş adamı Ömer Yıldırım, Belsan Otoğar Müdürü Fuat Altun,Şanlıurfa belediye başkan yardımcılarından Emin İzol,Mustafa Aydın,Habip Aslan,Fevzi Yücetepe,Ticaret sanayi odası meclis üyesi Süleyman Durmuş ve Cumali Güneş ve iş adamı Abdulkadir Göncü ve davetliler katıldı.

Genç çiftin kirveliğini Memitanlılar aşiret reisi İş adamı Hadi Altun yaptı. Dına aşiret mensubu iş adamı Sabri Polat; “Burada bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza ve akrabalarımıza çok teşekkür ediyorum. Oğlum Ali ve gelinim Gülistana bir ömür boyu mutluluklar diliyorum ve çok değerli kirvem Hadi Altun beye bizleri kırmadıkları için kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.