banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Özkaya Ailesinin Mutlu Günü

Gelin ve damat’ın piste çıkmasıyla davetli misafirler genç çiftlerin üzerine dolar atmak için birbirleriyle yarıştılar. Düğün merasimine yaklaşık bin davetli katıldı. düğün töreninde ayrıca sanatçı Cumali Özkaya’nın birbirinden güzel Türkçe ve Kürtçe parçalar seslendirerek düğüne renk kattı.

Genç çiftlerin nikahını Şanlıurfa büyükşehir belediye başkan yardımcısı Mahmut Kırıkçı kıydı. Nikah şahitliğin’ide Şanlıurfa mhp eski milletvekili Muzaffer Çakmaklı, İş adamı Yaşar Hamidanoğlu, Emniyet Müdür yardımcısı Sedat Yorgancı, Emniyet müdür yardımcısı Alpaslan Hersanlıoğlu nikah şahitliğini yaptılar.Genç çiftlerin kirveliğini kuzey ırakta ticaretle uğraşan iş adamı Fehmi Geçgel yaptı.

 

Şehitlik çamlıkta düğün törenine davetli misafirlerden MHP eski milletvekili Muzaffer Çakmaklı,İş adamı Medeni İzol,İş adamı Ali Çakmaklı,İş adamı Yaşar Hamidanoğlu,İş adamı Abdurahman Kırıkçı,İş adamı Mehmet Çakmaklı ve çok sayıda siyasetçi,iş dünyası düğüne katılanlar arasındaydı.

Damat’ın abisi iş adamı Fevzi Özkaya yaptığı açıklamada; “Öncelikle bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza ve akrabalarımıza çok teşekkür ediyorum ve kardeşim Celal Özkaya ve gelinim Zeynep Özkaya’ya bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

Kirvesi iş adamı Fehmi Geçgel ise her iki çifte bir ömür mutluluklar diledi ve hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.