banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Urfa Balıklıgöl PapeAlioune Ndıaye

Okul sütü ihalesi onaylandı

 Gıda Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı okul sütü ihalesi onaylandı. Program kapsamında özel okullar dahil, yaklaşık 34 bin bağımsız anaokulu, anasınıfı ve ilkokulda 5 milyon 800 bin öğrenciye, Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 278 milyon145 bin 312 adet 200 ml sade, yağlı UHT süt dağıtılacaktır.

Okul Sütü dağıtımı okulların açıldığı 09.02.2015 tarihinde başlayacak ve 2014-2015 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi boyunca devam edecektir.

Okul Sütü temini 4734 Sayılı Kamu İhale Kanununun 19/a maddesine göre “Açık İhale” usulüyle 06.11.2014 Perşembe günü saat 14.00’de Gıda Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığında yapıldı.

Birinci kısım (Doğu Anadolu- Ege Bölgesi) için en düşük teklif veren Yörükoğlu Süt ve Ürünleri San. Tic. A.Ş.’ne, ikinci kısım (Güneydoğu Anadolu-İç Anadolu Bölgesi) için verilen tüm teklifler yaklaşık maliyetin üzerinde olduğundan kısmın iptaline, üçüncü kısım (Karadeniz- Marmara Bölgesi) için en düşük teklif veren Ak Gıda San. Tic. A.Ş.’ne, dördüncü kısım (Akdeniz Bölgesi) için en düşük teklif veren Güney Süt San. ve Gıda Maddeleri Tic. A.Ş.’ne ihale edilmesine onay verildi.

2014-2015 Eğitim Öğretim yılının ikinci döneminin ilk gününde okullarda sütlerin bulunmasını sağlayacak şekilde ikinci kısım (Güneydoğu Anadolu-İç Anadolu Bölgesi) için yeniden ihale yapılacaktır.  (İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.