banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Urfa Haber Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

MUHARREM ÇELİK YEŞİLAY ÜYELERİNE TBM PROJESİNİ ANLATTI

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Şanlıurfa Şubesi cumartesi günü şube binasında bir araya geldi. Üyeler ve günüldaşlarına çorba ikram eden Yeşilay Şube Başkanı Muharrem Çelik, her ay bu buluşmaları genişleterek yapacaklarını belirtip, toplanan Yeşilay üyelerine TBM projesini açıkladı.

Türkiye Bağımlılıklarla Mücadele Projesi Yeşilay Genel Merkezi ve MEB işbirliğiyle hayata geçeceğini söyleyen Çelik bunun için Türkiye Genelinde beşyüz altı formator Hocanın eğitildiği onlarında şubat ayından itibaren yirmi bin eğitim uygulayıcısının yetiştireceği projede hedef yirmi milyon öğrencinin eğitilmesi hedeflendiğini belirtti.

TBM konusunda üyelerini bilgilendirdikten sonra madde bağımlılığıyla mücadele konusunda Yeşilay'ın üç yıl içerisinde iyi bir kamuoyu oluşturduğu bu kanuda ildeki yöneticilerin ve STK ların eyleme geçtiklerini söyleyen Çelik "Bu yıl artık netice görme yılı olarak belirliyoruz" diyerek bu tür organizsazyonlarda gönüllü olarak çalışan yönetim kurulu ve gönüllülere teşekkür etti.

Programa katılan Sanatçı Ali Toprak'ın sigara konulu şarkısını okuması toplantıya renk kattı.

Program sonunda Prof. Dr. Abdullah Ekinci, eğitimci Mehmet Sarmış ve Murat Kaçar Yeşilay'a resmi üye oldular. Programa Yazar Abdulkadir İkbal ve Mehmet Göncü de katıldı .

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.