banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

MUCİZEYİ TANIKLIK EDELİM

Şanlıurfa Bozova ilçesine bağlı Deliler Köyünde yaşayan Ekrem ARIKAN rabinden kız çocuğu istdiğini ama eşi hamile kalınca götürdüğü tüm hastanelerde bebeğin erkek olduğuna dair tehliller yapıldığını söylüyor.

Arıkan Allah'ın mücizesi dediği olayı şöyle anlatıyor: Eşim gebe kaldı. Eşimi Şanlıurfa Devlet Hastanesine götürdum. burada görevli doktor yaptığı muayanede çocuğun erkek çocuk olduğunu söyledi.  doktorun kendisine dönerek; 'Ekrem bey; rabbim ben sende kız çocuğu istedim 2 erkek 1 kız çocuğumun olduğunu 1 kız çocuğu daha istedim ama olacak olanda erkekmiş' dedi. Daha sonra eşimi Birecik Devlet hastanesine götürdüm. oradaki Doğum Doktorunda Erkek olacağını söyledi" diye konuştu.

Kontrolleri devam eden Ekrem Beyin eşi 2 Özel sağlık kuruluşuna daha götürüp rutin test ve tahlillerine devam eder ve hep rabbine şükür eder hayırlısını ister. Eşinin 23.07.2015 tarihinde doğum sancıları tutar, eşini alıp daha önce götürmüş olduğun özel bir sağlık kuruluşunda doğumunu yaptırır ve Erkek çocuk beklerken kız çocuk doğurur.

Ekrem Arıkan burada ağlayarak; "rabbim duamı kabul etti, kız çocuk istedim, bilim bana erkek olacağını söyledi ama Allah'a dua ettim rabbim duamı kabul etti." dedi.

Haber: Hüseyin Aslan / www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.