banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfaspor

Minik Abdullah artık görüyor

 Görme engelli 11 aylık Abdullah bebeğin tedavisi için ihtiyaç duyulan 40 bin lira paranın bulunması ile tedavi edilebileceği haberleri üzerine harekete geçen hayırseverler paranın bulunmasını sağladı.

Yapılan yardımlar sayesinde bulunan para ile minik Abdullah tedavi edildi.
 

Duygularını dile getiren anne Meral Kahraman, “Yapılan yardımlarla ilgili başta Sağlık Bakanlığına, ilçe Kaymakamı Musa Sarı, ilçede görev yapan ulusal, yerel basın görevlilerine ve ilgi gösteren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnanın duygularımı nasıl ifade edeceğimi bilemiyorum. Oğlum artık görüyor,  Allah hepinizden razı olsun.” şeklinde konuştu.


Hatırlanacağı üzere minik Abdullah’ın dramı basında ‘Kornea nakli için 40 bin lira bulunamazsa göremeyecek’ şeklinde yer almış ve haber üzerine birçok vakıf, kurum ve hayırseverler tarafından yardımlar yapılmıştı. (Mustafa Kaynak-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.