banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Bıcak Kesmetaş köyleri

Milletvekili Mahmut Kaçar Yazarlar birliğinde

Milletvekili Mahmut Kaçar ve Ak Parti MKYK eski üyesi Şair Yazar Mehmet Oymak ve birçok konuğun katıldığı Cuma Sohbetlerinde Siyaset ve güncel konular konuşuldu…

Yazarlar birliği Üyeleri yazar ve gazetecilerin ve diğer konukların sorularını tek tek yanıtlayan Kaçar; “Ak Parti Hükümeti iktidarında Çok güzel icraatlar ve demokratik gelişmelerin yaşandığını anlattı.”

Şanlıurfa belediye başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın Ak Partiye geçme durumunun sorulması üzerine Kaçar; “Buna ne ben nede diğer Milletvekili arkadaşlarımın direk olarak bir şey diyemeyeceklerini, bunu ancak genel başkanları ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kararı olabileceğini söyledi. Eğer Sayın başbakanımız Fakıbaba’yı tekrar partiye alacak olursa, bu karara saygı duyacaklarını ve itiraz etmeyeceklerini, ancak kendi şahsi fikirleri sorulduğunda Şanlıurfa için neyin ve kimin uygun olabileceğini ve o zaman şahsi fikirlerini ve önerilerini aktaracağını” söyledi.

Anayasa ile ilgili bir soru üzerine ise, Kaçar; “Ak partinin yeni anayasayı tek başına yapacak yeterli milletvekili sayısının olmadığını ve bu durumu referanduma götürmek için de yeterli olmadığını, bununla beraber temel hak ve hürriyetlerin referanduma götürülmesinin doğru olup olmadığı konusunda endişelerinin olduğunu da” söyledi.

Suriye konusu, Kürt sorunu ve daha birçok konu hakkında soru soran gazeteci ve yazarların sorularına Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar sabırla ve uzun uzun cevap verdi.

Haber: Mehmet Emin KUŞ/ www.balıklıgöl.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.