banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Urfa Haber Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

MHP'den Urfa'da Urfalısız miting

 Ancak Bahçeli'yi dinlemeye gelenler başta Gaziantep, Adana, Osmaniye, Mersin, Adıyaman olmak üzere 32 il ve ilçelerden getirtildiği iddia edilen partililer bir "günlüğüne" de olsa Şanlıurfalı esnafın yüzünü güldürdü.

Petrol istasyonlarında yakıt, Fırınlarda ekmek, marketlerde yiyecek içecek, Lokantalarda yemek ve hediyelik eşya marketlerinde satış patlaması yaşandı.

Topçu meydanı mevkiinde fırıncılık yapan Mehmet Kaya; Başbakan Erdoğan geçen gün yaptığı miting kalabalığı bundan kat kat fazla olmasına rağmen, bugün yaptığımız satışın dörtte birini yapamadık. diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Urfalılar; Aslen Urfalı olan Devlet Bahçeli, 32 il ve ilçeden getirttiği iddia edilen partililere hem Urfayı tanıttığı için hem de Urfanın ekonomisini bir günlüğüne de olsa canlandırdığı için Urfalılar olarak minnettarız.

Aynı şekilde bir mitingi CHP ve lideri Deniz Baykal'dan bekliyoruz dediler.

Bilindiği gibi 22 Temmuz 2007 tarihinde yapılan Milletvekili seçimlerinde MHP Şanlıurfa'da "24 bin 436 oy" alırken, 29 Mart 2009 tarihinde yapılan yerel seçimlerde MHP Şanlıurfa'da sadece ve sadece "1.932  oy" alabilmişti.

Ömer ASLAN / www.balikligol.com

http://balikligol.com/images/news/1488.jpg

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.