banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Mevsimlik İşçilerin Sağlığı Değerlendirildi

Harran Üniversitesi Tarımda İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından bir otelde gerçekleştirilen toplantıda; program kapsamında gelinen nokta ve etkisi kanıtlanan adımlar açıklandı. İşbirliği içerisinde çalışan tarafların katıldığı toplantıda konuşan Vali Vekili Aylin Kırcı Duman; tarımda çalışan insanların sorunlarının en aza indirilmesi için yürütülen her türlü çalışmaya destek verdiklerini belirtti. Tarımda çalışan insanların sağlıklarının çok önemli olduğunun altını çizen Vali Vekili Duman, bu konuda çeşitli bakanlıklar nezdinde yürütülen çalışmaların önemine değindi.

Harran Üniversitesi Tarımda İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof Dr. Zeynep Şimşek ise yaptığı açıklamada; hazırlanan programın, mevsimlik gezici tarım işçilerinde özellikle hastalıkların önlenmesine, ana-çocuk sağlığı düzeyinin yükseltilmesine katkıda bulunmayı amaçladıklarını belirtti.

Toplantı yapılan konuşmaların ardından konunun paydaşlarının görüşlerinin alınması ve katılan basın mensuplarının sorularının cevaplanmasıyla devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.