banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Kararda Değişiklik

Mehmet Yeşil: Ülkemize sahip çıkmamız gerekir


Şanlıurfa’da Sessiz çoğunluğun sesi derneği Başkanı Mehmet Yeşil, yaptığı açıklamalarda vatandaşların sağduyulu olması ve  ülkemize sahip çıkmasını gerektiğini vurguladı.  
Şanlıurfa’da Sessiz Çoğunluğun Sesi Derneği, sahadaki çalışmalarını sürdürüyor. 
Başkan Mehmet Yeşil son olarak yaptığı açıklamada, herkesi sağduyuya davet etti. Vatandaşları sağduyuya davet eden Yeşil, “Bilindiği üzere ülkemiz zor şartlardan geçmektedir. Ekonomik olarak yaptırımların uygulanmaya çalışıldığı, Dışarıdan Kaos ortamı yaratılmaya çalışıldığı bu sancılı süreçte,  bu zorlukları aşmak için milletçe bir olmalı diri olmalı devletimizin yanında yer almalıyız. Hükümetimizi desteklemeliyiz. Hepimiz yanı başımızda Irak’ı gördük, Suriye’yi gördük, Libya’yı gördük.  Emin olunuz ki devletimiz güçlü bir devlet olmasaydı. Suriye’den önce biz Suriye idik. Şuan her birimiz nerdeydik ne haldeydik bilinmez. İşte millet olarak bunları göz önünde bulundurmalı milletçe ülkemizin refahı için devletimizin yanında durmalıyız.  Sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dik ve asil duruşuna destek olmalıyız. Kaos ortamı yaratan üç beş çapulcuya fırsat vermemeliyiz. Sessiz Çoğunluğun Sesi Derneği olarak, halkımızın sesi olarak her türlü sorunların çözümüne yardımcı olmak ve sorunların takipçisi olarak Çözüme kavuşturmak için halkımızla iç içe olacağız. Halkımızın yanında ve emrinde olacağız.  Unutmayınız ki Türkiye güçlü bir ülke, İradeli ve fedakar bir milletiz. Hep birlikte hareket ettiğimiz takdirde ülkemiz her zaman dim dik ayakta olacaktır. Kürdü, Türkü,Arabı,Lazı, Çerkezi olarak Din,Dil ve ırk ayırımı yapılmadan yıllarca nasıl iç içe yaşadıysak bundan sonrada emin olunuz ki böyle olacaktır. Sessiz Çoğunluğun sesi derneği Başkanı olarak Halkımızdan biraz daha sabır bekliyor ve tüm halkımızı Kaos ve Kışkırtmalara karşı Sağ duyuya davet ediyorum” dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.