banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der toz Sugeldi Candeias

Market, Bakkal ve Fırınlar Denetlendi



Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde Gıda, Tarım ve Hayvancılık ilçe müdürü Halit Amaç’ın talimatı İlçede görev yapan Gıda Denetmenleri; Mahmut Küçükoğlu, Uğur Özbay ve Ahmet Yusuf Köylü tarafından ilçe merkezinde bulunan Market, Bakkal ve Fırınlar Denetledi. Denetimlerde Et Ürünleri, Süt Ürünleri, Un Ürünleri, Bisküvilerin, tarihlerine bakılarak tarihi geçmiş olan ürünler toplanarak imha edildi. Denetim ekipleri, yaptıkları kontrollerde işyerlerinde genel düzen, hijyen, genel temizlik kuralları, Konusunda uyarılarda bulunuldu.


Gıda Tarım ve Hayvancılık Harran İlçe Müdürü Halit Amaç, İlçedeki gıda tüketiminin artan nüfus ile birlikte arttığına işaret ederek, “halkımızın güvenli ve temiz gıda tüketimini temin etmek için Harran İl Müdürlüğümüz ekipleri ile ilçemizde gıda üretimi ve satışı yapan iş yerleri denetlendi. Burada amacımız vatandaşımızın harcadığı para karşısında tam sağlıklı ve güvenilir gıda tüketimini temin etmektir." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.