banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Mahalleli habersiz elektrik kesintilerine tepkili

Şanlıurfa’nın Ahmet Yesevi mahallesinde DEDAŞ’ın arızaları gidermek elektrik kesintisi yapması halkı mağdur etti. Kesintinin kendilerine bildirilmediği ileri süren mahalle sakinleri, mağdur olduklarını belirterek yaşananlara tepki gösterdi.

DEDAŞ’ın yapılacak kesinti öncesi halkı basın yoluyla bilgilendirmesi gerektiğini belirten Seyfettin G. “DEDAŞ normalde yapılacak elektrik kesintileri ile ilgili önceden halkı bilgilendirmesi gerekir ki halk buna göre önlemini alsın. Ama maalesef bugün bizim mahallede DEDAŞ arıza ekipleri çalışma yapıyor. Bunun için de elektriklerimiz uzun süreden beri kesiktir. Madem bu kadar uzun bir süre kesinti olacaktı neden bilgilendirme yapılmadı.” diye konuştu.

Evlerde kullanılan birçok malzemenin elektrikli olduğuna dikkat çeken Seyfettin G. önceden bilgilendirme yapılmadığı için tüm mahallelinin mağdur edildiğini belirterek DEDAŞ yetkililerini bu konuda daha duyarlı olmaya çağırdı. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.