banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı Kökünü Kurutma Operasyonu

Madde bağımlısı çocuklar için toplandılar

Tüm Sanayici İş Adamları Derneği, Eyvan Eğitim Kültür Ve Sosyal Yardımlaşma Derneği ve Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin ortaklaşa olarak hazırladığı madde bağımlısı gençlerin uyuşturucudan kurtarılması ve hayata kazandırılması projesi, için toplandılar.

 “Bu sorunlarla yüzleşmesek topluma karşı yüzümüz kalmaz”
Eyvan Eğitim Kültür Ve Sosyal Yardımlaşma Derneği’nde madde bağımlıları ile mücadele edilmesi toplantısına katılan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, “Bu sorunlarla yüzleşmesek topluma karşı yüzümüz kalmaz. Bu sorunlarda birleşmemiz lazım bu madem kanayan bir yara, yarayı da tedavi etmek adına uğraş vermemiz lazım. Bu anlamda madde bağımlısı konusunda Eyyübiye ilçesi daha sıkıntılı. Dolayısıyla bu işe sahiplenmemiz gerekiyor” dedi.

Eyvan Derneği’nde verilen tedavilerin olumlu cevap verdiğini belirten Ekinci, “Türkiye’nin dört bir yanından Eyvan Derneği’ne gelerek uyuşturucu maddelerinden kurtulmak isteyen yaşları 15 ila 30 arasında değişen madde bağımlısı gençler, burada kendilerine verilen tedaviler ve desteklerden dolayı uyuşturucu maddelerden kurtulabiliyorlar” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.